UFC

Poznati dobitinici bonusa sa sinoćnje UFC-ove priredbe: Jedan od njih je i Duško Todorović

Cub Swanson vs. Jonathan Martinez 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC je podijelio četiri bonusa, Duško i Wright su dobili za borbu večeri

Sinoć se održala UFC Fight Night 212 priredba koju su predvodile Alexa Grasso i Viviane Araujo, a pobjedu je odnijela Grasso jednoglasnom sudačkom odlukom. Legendarni Cub Swanson također je poražen, a Duško Todorović je došao do treće UFC pobjede, ali i bonusa od 50 tisuća dolara.

Kada smo kod bonusa, UFC je noćas dodijelio njih četiri. Prvi bonus za nastup večeri odnio je Tatsuro Taira, koji je u drugoj rundi ‘‘submissionom‘‘ pobijedio CJ Vergaru. Kad je druga runda krenula, Taira je borbu odveo u parter i uzeo leđa i ‘‘body triangle‘‘, a kasnije je završio ‘‘armbarom‘‘ borbu.

Drugi bonus odnio je Jonathan Martinez koji je pobijedio legendarnog Cuba Swansona. Swanson je pao u drugoj rundi nakon teških ‘‘low kickova‘‘, a to je tek četrnaesti put u povijesti UFC-a da je borba završena zbog ‘‘low kickova‘‘.

Bonuse za borbu večeri pokupili su Duško Todorović i Jordan Wright. Jordan je u prvoj rundi na nogama bio bolji od Duška, no Todorović je izdržao ono što je Wright imao za ponuditi. U drugoj rundi Duško borbu odvodi u parter gdje je udarcima završio borbu, a obojica su kući odnijela bonus za borbu večeri.

Vjerujemo da bonusi borcima uvijek dobro dođu, a rezultate cijele priredbe možete pročitati OVDJE.

Linker
04. svibanj 2024 11:50