UFC

(VIDEO) Duško Todorović poručio nakon pobjede: ‘Kada UFC pozove, mi ćemo odgovoriti!‘

Duško Todorović

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Iznenadilo ga koliko je Wright bio čvrst

Duško Todorović noćas je došao do vrijedne pobjede. Ukupno mu je to bila treća u najjačoj promociji, a do nje je došao tehničkim nokautom u drugoj rundi. Nakon dosta otvorene borbe gdje je primio dosta štete, ipak je uspio doći do druge runde gdje je Wright bio dosta umorniji te je Duško iz ‘‘mounta‘‘ borbu završio udarcima i laktovima u parteru.

‘‘Bila je vrlo teška borba, Jordan je ‘stand-up‘ tip i vrlo je snažan. Na podu mi je pokazao da je bolji nego što sam mislio i definitivno sam napravio pogrešku kada sam pokušao napasti ‘giljotinu‘, ali čak su mi i treneri rekli da to napustim i ne pokušavam to i to je bila moja greška i definitivno me koštala runde. Na leđima sam osjetio da previše ide na snagu te sam to koristio u svoju korist zato što znam preživjeti u donjoj poziciji. Između rundi mi je moj glavni trener Jovan Milićević rekao da krenem boksati‘‘, rekao je Duško za MMA Junkie.

‘‘Moja greška je bila što sam napao tu giljotinu jer nam je od početka plan bio boksati jer smo mislili da tu imam prednost. Međutim pokazao je da je dobar na podu i tu me iznenadio‘‘, nastavio je.

‘‘Iznenadilo me koliko zapravo čvrst. Udarci su sjedali a on mi se čak i smijao nekoliko puta. Mislim da mi je nos ozlijeđen tako da će mi trebati neko vrijeme da to popravim ali kada UFC pozove, mi ćemo odgovoriti‘‘, zaključio je Duško.

Linker
04. svibanj 2024 17:27