UFC

Sean O‘Malley poručio svima koji misle da je Munhoz uzeo prvu rundu da su glupi, prozvao i suce

Sean O‘Malley

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Smatra kako je više štete od low kickova imao Munhoz

Borac UFC-ove bantam kategorije, Sean O‘Malley, nema lijepe riječi za sve one koji smatraju kako je Pedro Munhoz pobijedio prvu rundu. Podsjećamo, nakon uboda prstom u oko Munhoz nije bio u mogućnosti nastaviti borbu u drugoj rundi, nakon što je nedvojbeno uzeo prvu.

U prvoj rundi Munhozov plan je bio napadati O‘Malleyeve noge i prikupljati bodove, u čemu je bio vrlo uspješan. Usprkos tome, O‘Malley tvrdi kako je sve udarce nogom blokirao i da nema smisla što su suci Munhozu dali istu rundu.

‘‘Dominirao sam tu borbu. Blokirao sam svaki udarac nogom, osjetio sam kako njegove cjevanice pucaju. Svaki put kad bi bacio low kick ja bih blokirao i točno sam osjetio da mu to radi štetu. Nije me pogodio niti jednom. Dominirao sam tu borbu, trgao sam ga na komadiće. Loše‘‘, rekao je O‘Malley.

Nastavio je: ‘‘Neka dođu i suci i neka me udare na isti način i ja ću blokirati. Tada će shvatiti koliko ih boli i shvatit će da je to bod za mene. Želim poručiti svim sucima koju su bodovali za njega, glupi ste.‘‘

Na samom kraju je istaknuo kako ne može vjerovati da prva runda nije bodovana u njegovu korist. Radi li se o ‘trollanju‘ ili smo svi gledali neku drugu borbu, teško je reći.

Linker
04. svibanj 2024 23:34