UFC

Sprema se još jedan okršaj u poluteškoj kategoriji: Johnny Walker borit će se protiv ‘Hulka‘

Walker i Cutelaba

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ni jedan ni drugi nisu u zavidnoj situaciji

Na UFC 279 eventu kojeg predvode Khamzat Chimaev i Nate Diaz gledat ćemo okršaj između dva poznata poluteškaša, a radi se o dvanaestorangiranom Johnnyju Walkeru i Ionu Cutelabi. UFC 279 održat će se 10. rujna (deveti mjesec) u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Ion Cutelaba je trenutno nerangiran, a to je i opravdano jer u posljednje vrijeme nije baš uspješan u kavezu. Moldavac je u posljednjih pet nastupa slavio samo jednom i to protiv Devina Clarka jednoglasnom sudačkom odlukom, a gubio je dva puta od Magomeda Ankalaeva, završio ga je i Ryan Spann, a borba protiv Dustina Jacobyja je proglašena neriješenom.

Sličnu sudbinu dijeli i Johnny Walker. Također je u posljednjih pet nastupa slavio samo jednom i to zanimljivo, protiv Ryana Spanna. Posljednji put je pobijedio prije dvije godine, a u posljednjih godinu dana ima isključivo dva poraza. Izgubio je od Thiaga Santosa, a nokautirao ga je Jamahal Hill u prvoj rundi u njegovoj posljednjoj borbi. Gubio je još i od Nikite Krylova i Coreyja Andersona, a prije toga je oko njega bio veliki ‘hype‘ zbog brzih i atraktivnih finiša.

Borba će se održati na UFC 279 priredbi koju predvode Chimaev i Diaz, no ‘card‘ još uvijek nije popunjen pa možemo očekivati nove najave mečeva.

Linker
03. svibanj 2024 04:43