UFC

Strickland: ‘Nisam odustao kao kukavica, nikad nećeš biti pravi prvak‘ Du Plessis: ‘Zašto ne bi opet plakao o tome?‘

Sean Strickland i Dricus Du Plessis

 VAUGHN RIDLEY Getty Images Via Afp
Posjekotine su zasigurno smetale bivšem prvaku u ostatku borbe

Sean Strickland nastavlja prigovarati zbog gubitka pojasa na UFC-u 297 od Dricusa Du Plessisa. Strickland (28-6, 15-6 UFC) prepustio je pojas srednje kategorije Du Plessisu (21-2, 7-0 UFC) podijeljenom odlukom sudaca u glavnoj borbi večeri već spomenute priredbe u Torontu. Bila je to vrlo natjecateljska borba, a posjekotinu na Stricklandovom licu sigurno su ga stavile u nepovoljan položaj u zadnjoj polovici afere od pet rundi.

Neposredno nakon toga, Strickland je ukazao na navodni sudar glavama kao faktor koji je pridonio rezultatu. Nedavno je udvostručio tu tvrdnju i rekao da je lako mogao odustati te da bi bio "no contest", ali se umjesto toga borio do kraja i tvrdi da je i dalje trebao pobijediti:

"Nisam odustao kao kukavica i rekao doktoru da ne mogu nastaviti meč te izaći s ‘no contestom‘. Jedini razlog zašto si mi uzeo rundu upravo je taj što nisam mogao ništa vidjeti. Pobijedio sam borbu i cijeli svijet to zna".

"Stillknocks" mu je odgovorio u komentaru:

"Zašto ne bi opet plakao o tome"?

image

Komentar Dricusa Du Plessisa na Instagram objavi Seana Stricklanda

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Mišljenja su podijeljena, ali činjenica je da se prošlost ne može promijeniti i da je južnoafrički borac postao vladar kategorije do 84 kilograma.

Linker
09. svibanj 2024 08:25