UFC

Victor Altamirano želi preko Tim Elliotta do borbe za naslov: ‘Ovo je borba za prvog izazivača‘

 Victor Altamirano  

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Jedan od sudionika subotnje UFC on ESPN 45 priredbe, Victor Altamirano, smatra kako ga eventualna pobjeda u borbi protiv Tim Elliotta može dovesti do mjesta prvog izazivača. Meksički borac debitirao je u UFC organizaciji početkom prošle godine kada je poražen podijeljenom sudačkom odlukom, da bi se u iduća dva meča vratio na pobjedničke staze.

"Tko ne riskira, ne profitira. Nema slave bez izazova. Ako želimo postići velike stvari onda moramo prihvatiti i velike izazove." - započeo je Victor za MMA Junkie.

"Ako se želim progurati na ljestvici morat ću se boriti s rangiranim protivnicima. To je ono što se od nas traži kako bismo napredovali. Mi svi želimo slavu. Želimo pojas. Tako da ako uopće idem govoriti o pojasu moram početi i raditi nešto u vezi toga." - zanimljiv stav pokazao je Meksikanac. Svakako, tko god želi doći do samoga vrha morat će se boriti s rangiranim protivnicima.

Njegov protivnik, Tim Eliott, već je šest godina unutar UFC organizacije te je odradio 10 mečeva u kojima je upisao pet pobjeda i isto toliko poraza. U posljednje vrijeme mu ide prilično dobro, te je u četiri zadnja meča tri puta izišao podignute ruke. Ukoliko pobijedi Eliotta, Victor smatra kako bi već mogao biti među kandidatima za napad na pojas.

"Idemo sada u borbu za prvog izazivača. To nam je glavni cilj. To je razlog zašto se borimo. I to je razlog zašto smo pristali boriti se protiv Elliotta u ovako kratkom roku. Moram se pobrinuti da dođem do vrha." - zaključio je Meksikanac.

Linker
02. svibanj 2024 17:36