UFC

(VIDEO) ‘Jedan od najboljih ‘front kickova‘ ikad‘: Prisjetite se kako je Chandler nokautirao Fergusona

Michael Chandler i Tony Ferguson (leži u pozadini)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Michael Chandler ovog vikenda nastupit će na UFC 281 eventu

U siječnju (1. mjesec) 2021. godine, Michael Chandler debitirao je pod okriljem UFC-a. Jedan od najvećih boraca u povijesti Bellatora došao je u UFC s omjerom 21-5, a promocija ga je odmah uparila s Danom Hookerom koji unatoč nešto lošijoj formi koju proživljava u posljednje vrijeme, uvijek je neugodan protivnik.

Točno dvije i pol minute trebao je Chandler da završi Hookera. ‘‘Iron‘‘ je poznat kao sjajan hrvač, ali Hookera je nokautirao i UFC-u se predstavio na najbolji mogući način. Već u petom mjesecu Chandler je dobio ‘‘title shot‘‘. Uspio je ‘‘Iron‘‘ i uzdrmati Charlesa Oliveiru u prvoj rundi, ali nedovoljno snažno da ga završi. Oliveira se oporavio i nokautirao je Chandlera u drugoj rundi. Aktivni Michael u kavez se vratio u 11. mjesecu prošle godine, a nakon tri runde pravog rata s Justinom Gaethjeem, Chandler je upisao drugi poraz zaredom.

Nitko Chandleru nije pretjerano zamjerao na porazima, jer pobijedio ili izgubio, kad god Chandler nastupa, znamo da nas čeka uzbudljiv meč. UFC ga je u petom mjesecu ove godine upario s Tonyjem Fergusonom i očekivao se još jedan sjajan meč. ‘‘El Cucuy‘‘ napravio je Chandleru podosta problema u prvoj rundi, ali Michael je preživio, a rundu je završio gornjom pozicijom u parteru.

17 sekundi u drugoj rundi bilo je dovoljno Chandleru da se vrati na pobjedničke staze. Ali kakav je to povratak bio! Chandler je ‘‘front kickom‘‘ pogodio Fergusona ravno u vilicu i postao je prvim borcem koji je Fergusona poslao u nesvijest. Joe Rogan nazvao je taj ‘‘front kick‘‘ vjerojatno najboljim ‘‘front kick‘‘ nokautom koji je ikada vidio.

Michael Chandler ovog vikenda ponovno će se boriti u Madison Square Gardenu (prošle godine se borio protiv Gaethjea), a čeka ga Dustin Poirier. Pobjedom protiv Dustina, Chandler bi mogao izboriti novi ‘‘title shot‘‘, ali čeka ga jako težak posao.

Ususret tome meču, UFC nas je na svom YouTube kanalu podsjetio na Chandlerov meč protiv Tonyja Fergusona.. Video je pri dnu teksta, a takav nokaut uvijek vrijedi pogledati.

Linker
24. travanj 2024 05:18