UFC

VIDEO: Pogledajte brutalnu kolekciju nokauta nekoć najopasnije borkinje svijeta

Cris Cyborg
Cristiane "Cris Cyborg" Justino više nije UFC-ova prvakinja perolake kategorije niti glasi za najopasniju ženu na svijetu. No, i dalje je najveća nokauterka u povijesti MMA-a i to joj nitko ne može osporiti. Pred njenu subotnju borbu protiv Felicije Spencer, UFC je objavio kompilaciju svih njenih nokauta u Octagonu uz dodatak jednog iz Invicta promocije.

Prije nego je na posljednjem ovogodišnjem eventu poražena od Amande Nunes, čime je ostala bez titule UFC prvakinje perolake kategorije, Cris Cyborg bila je u nizu od 20 pobjeda, od čega je 17 došlo nokautom. UFC karijeru startala je s pet pobjeda, od čega su četiri bile upravo tom metodom. Prema svim tim podacima možemo neosporno reći kako je u pitanju najstrašnija borkinja u dosadašnjoj MMA povijesti i jedan poraz u otvorenom okršaju s trenutno najboljom borkinjom svijeta to ne može osporiti.

U subotu će se pokušati vratiti na pobjedničke staze borbom protiv do sada neporažene Felicije Spencer, koja je sigurno proučila sve što je popularna Brazilka sposobna napraviti. No, bile su toga svjesne mnoge prije Nunes pa su završavale nokautirane ili u potpunosti nadmašene. Tako je svakako proučila i ono što je UFC stavio u video na svom Youtube kanalu imena "Cris Cyborg - 5 Best Finishes". Zapravo, radi se o njena četiri nokauta u Octagonu te o njenoj posljednjoj Invicta borbi protiv Darije Ibragimove.

Cris Cyborg svojim je nastupima navikla oduševljavati ljubitelje otvorene borbe i nokauta, a to namjerava ponovno početi raditi od subote. Prije toga, prisjetite se putem ovog videa kako to izgleda kad Cyborg uhvatiti svoju "radnu temperaturu".

Linker
08. svibanj 2024 22:57