UFC

(VIDEO) Završilo je ceremonijalno vaganje za sutrašnji UFC 286: Napeto između Usmana i Edwardsa!

Edwards i Usman

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sada nam ostaje samo pričekati sutrašnju priredbu koja je na rasporedu već od 18:00 sati prema našem vremenu

Upravo se održalo ceremonijalno vaganje za publiku pred sutrašnji UFC 286 event, te su s time zaključene sve službene obveze prije same priredbe koja započinje sutra već od 18:00 sati. Glavni dio je na rasporedu od 22:00, dok bi se Usman i Edwards u kavezu trebali naći negdje prije ponoći.

Edwards je titulu osvojio u osmom mjesecu prošle godine, a još ga uvijek neki prozivaju kako je do titule došao ‘‘lucky punchem‘‘. Sutra će pred domaćom publikom u Londonu imati priliku dokazati da tu nikakve sreće nije bilo, dok će s druge strane Usman pokušati vratiti pojas u svoje vlasništvo i zaustaviti ga u tom naumu.

Bit će im ovo ukupno treći ogled, a prvi je bio još 2015. godine. Tada je odlukom sudaca slavio Usman, a skoro je slavio i u drugom meču prošle godine. Spriječio ga je Edwards u novoj obrani titule u posljednjoj minuti posljednje runde, a priliku za popravni ispit bivši prvak ima već sutra.

U lakoj kategoriji susrest će se dva vrlo atraktivna borca – Rafael Fiziev i Justin Gaethje. Mnogi s nestrpljenjem iščekuju ovu borbu jer su svjesni kakav vatromet mogu donijeti i jedan i drugi, a borit će se u sunaslovnoj borbi večeri. Fiziev će preko Gaethjea pokušati doći do samog vrha lake kategorije, a na Gaethjeu je da ga u tome pokuša spriječiti.

Duško Todorović će odraditi svoj novi UFC nastup, a u trenutno posljednjem je slavio prekidom. Trenutno u UFC-u ima tri pobjede i tri poraza, a nadamo se da će sutra omjer otići na stranu pobjeda.

Ne ostaje nam više ništa za reći nego da s nestrpljenjem čekamo sutrašnju priredbu. Do tada uživajte u snimci ceremonijalnog vaganja:

Linker
04. svibanj 2024 17:36