K1 i Boks

Aldo izazvao McGregora na boksački meč nakon remija protiv Stephensa, McGregor ga ismijao

Conor McGregor, Jose Aldo

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
McGregor odgovorio Aldu u svome stilu

Jose Aldo je sinoć odradio boksački meč protiv Jeremyja Stephensa koji je završio neriješeno. Svima je već dobro poznato njegovo rivalstvo sa slavnim Ircem, a jedno od pitanja na konferenciji za novinare nakon meča je bilo upravo vezano za njega. Aldo se nije ustručavao odriješiti svoj vokabular te ga usput prozvati na boks meč.

"Conor je jedan veliki lajavac. Uvijek priča gluposti. On već ima dogovorenu borbu. Conore, začepi gubicu! Trebali smo se boriti još davno u UFC-u. Tada si bježao, a sada pričaš sranja."

Ova izjava i nije baš najjasnija s obzirom na to da se dvojac borio još 2015. godine, no možda je Aldo ciljao na to da ga je Conor izbjegavao do tada, što je također diskutabilno. Prisjetimo se, Jose Aldo je vladao perolakom kategorijom dugi niz godina, te ga je Conor detronizirao za samo 13 sekundi. Conor je ubrzo Odgovorio Aldu na Twitteru, te mu se dobro narugao radi prozivke.

"Tko se bio popišao po tebi? Trebali bi se boriti ja i ‘Who the f** is that guy‘ "- za one koji ne znaju, ovdje je aludirao na Jeremyja Stephensa.

Stephens i McGregor su imali jedan svima poznati trenutak na press konferenciji za novinare kada se Irac borio protiv Eddieja Alvareza. Naime, kada je novinar priupitao McGregora tko bi mu od prisutnih na konferenciji pružio najtežu borbu, svoju priliku je iskoristio Stephens te uzeo mikrofon u ruke.

"Ovdje sam, najjače udaram, ja sam najjači udarač ovdje. Ovaj tip pobjeđuje tehničkim nokautima, ali kada ja nokautiram ljude oni se viče ne miču."

Tada je Stephens dobio odgovor od McGregora koji će zauvijek ostati ovjekovječen.

"Tko je taj tip?" - na što se publika gromoglasno nasmijala.

Linker
24. travanj 2024 22:12