K1 i Boks

Andrej Pešić potpisao najveći ugovor u karijeri, evo kada bi trebao odraditi prvi meč i gdje će se pripremati za njega

Andrej Pešić

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, ANDREJ PEšIć)
Prema navodima, ugovor je potpisan na najmanje tri godine

U miraz ovog dana na površinu su isplivale sjajne vijesti. Srpski profesionalni boksač Andrej Pesic(14-2-1) potpisao je profesionalni ugovor za legendarnog američkog promotera Don Kinga!

Da podsjetimo, ugovoru je prethodila suradnja s veoma poznatim i utjecajnim francuskim menadžerom Tarikom Saadiem s kojim je također potpisali ugovor i koji je u njegovo ime pregovarao s čuvenim promoterom. Kako tvrdi, ugovor je potpisan na najmanje tri godine, a još jedna sjajna stavka jest da će odraditi pripreme u Americi, točnije u Miamiju u Mundo Boxing timu.

Tamo će pored njegovog oca, Bratislava Pešića u pripremama također sudjelovati jedan od najpoznatijih svjetskih trenera i jedan od onih koji je imao doticaja s Filipom Hrgovićem, Pedro Diaz, koji je inače i vlasnik ove dvorane. Budući da je, kako tvrdi, u odličnoj formi jer je cijelo ljeto proveo trenirajući očekuje da će prvi meč za novu promotersku kuću biti u narednih dva mjeseca.

S ovako jakim menadžmentom smatra da već naredne godine može biti izazivač u WBC Bridgerweight kategoriji (-101,6 kilograma) u kojoj se natječe i Alen Babić, a već smo ranije dosta pisali o međusobnim prozivkama ova dva borca. Pešić trenutno zauzima 13. mjesto na ljestvici te nije nerealno za očekivati da u slučaju povezivanja nekoliko pobjeda dođe na prag borbe protiv "Savagea", tvrdi nam njegov otac.

U svakom slučaju, Pešiću želimo puno sreće u nastavku karijere te se nadamo da će doći do razine koju priželjkuje, a uz tim koji odsada ima uz sebe, nema razloga da u tome i ne uspije.

Linker
20. travanj 2024 09:20