Regija

(VIDEO) Andrej Pešić ovoga vikenda došao je do nove pobjede: Uskoro bi se trebao naći unutar top 10 WBC-ovog ‘bridgera‘

Andrej Pešić

 Andrej Pešić
Andreju čestitamo na pobjedi i nadamo se da će se ove riječi ostvariti, a snimku spomenute pobjede ovoga vikenda možete pogledati pri dnu članka

Srpski profesionani boksač, Andrej Pešić, sinoć je u rumunjskom gradu Oradei došao do nove profesionalne pobjede. Podsjećamo, Andrej i njegov tim su nedavno potpisali ugovor s Don Kingovom promocijom, a ovog je vikenda imao svoj prvi meč ove godine. Uspješno ga je odradio te je svladao Vlatka Vojnića Tunića nokautom u drugoj rundi.

Bila je ovo Andrejeva petnaesta pobjeda u profesionalnom boksu, a ono po čemu je posebna jest da je to ujedno bila njegova prva pobjeda u bridger kategoriji. S obzirom da Andrej ove godine nije nastupao, valja se podsjetiti da se Pešić u jedanaestom mjesecu trebao boriti protiv kubanskog boksača Mikea Pereza za upražnjenu titulu u WBA super kruzer kategoriji (101,6 kg), ali do dogovora oko nekih uvjeta nije došlo.

Osjetili su Pešić i njegov tim da mu u ovoj godini treba barem jedan ulazak u ring, a to su ostvarili ovog vikenda. Vojnić Tunić boksač je omjera od dvije pobjede i sedam poraza, no Pešić je odlučio prihvatiti bilo kakav meč. Ovom pobjedom bi Andrej trebao ući u top 10 unutar WBC-ove bridger kategorije, a njegov trener Bratislav nam je rekao kako postoji mogućnost da Andrej bude jedan od izazivača u prvoj polovici nadolazeće 2024. godine.

Andreju čestitamo na pobjedi i nadamo se da će se ove riječi ostvariti, a snimku spomenute pobjede ovoga vikenda možete pogledati ovdje:

Linker
10. travanj 2024 07:54