K1 i Boks

Andy Ruiz Jr. sretan je zbog Wilderovog poraza: ‘Ja sam ga htio prebiti, no to se dogodi kada pričate loše o drugima‘

 Andy Ruiz Jr 

 Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Wilder je u meču protiv Parkera izgledao neprepoznatljivo, a Parker je to prepoznao i kaznio. Što je za njega sljedeće se još uvijek ne zna, ali najavio je kako još uvijek neće u mirovinu

Deontay Wilder izgledao je neprepoznatljivo prošloga vikenda u Rijadu. Iako su ga mnogi favorizirali i govorili da će svladati Josepha Parkera, to se nije dogodilo. Dogodilo se upravo suprotno jer je Parker taktički savršenim nastupom srušio Wildera, a u jednom trenutku i ozbiljno uzdrmao.

Osoba koja se jako veseli zbog Wilderovog poraza jest Andy Ruiz Jr. Ruiz se i sam trebao boriti protiv Wildera u jednom trenutku, no do borbe nikada nije došlo, a jučer je rekao kako mu je izuzetno drago zbog Parkera te je usput i iskritizirao svog nesuđenog rivala.

‘‘Čovječe, molio sam se za Parkera da pobijedi. Bio sam jako, jako sretan kada je pobijedio. Čestitam mu. U svakoj rundi sam govorio ‘molim te Bože, pomozi mu‘. I što se na kraju dogodilo? Završio je kao pobjednik tog meča. Ja sam također želio prebiti Wildera i volio bih da sam imao tu priliku. Njegov tajmning, bio je užasan. Nemam pojma što mu se stvarno dogodilo‘‘, rekao je Ruiz u razgovoru za Fight Hub TV pa nastavio:

‘‘Ali kada ljudi govore loše o drugim borcima u razdoblju prije meča, stvari onda ne idu vama u prilog. Zato ja volim ostati ponizan prije meča, smiren i ne želim pričati loše o drugim borcima. Nikada ne znate, svi su opasni i svašta se može dogoditi‘‘.

Wilder je u meču protiv Parkera izgledao neprepoznatljivo, a Parker je to prepoznao i kaznio. Što je za njega sljedeće se još uvijek ne zna, ali najavio je kako još uvijek neće u mirovinu, nego će samo poraditi na svom ubojitom instinktu.

Linker
28. travanj 2024 02:14