K1 i Boks

Anthony Joshua misli da on može vratiti Tysona Furyja iz mirovine: ‘Sad ništa ne radi, samo šeta psa‘

Joshua i Fury

 Brian J Ritchie/hotsauce/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘Gypsy King‘ se službeno umirovio točno dva tjedna prije velikog revanša

Iako ga u subotu čeka nedvojbeno najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, bivši prvak Anthony Joshua već razmišlja o budućim potencijalnim protivnicima s kojima bi se mogao suočiti ukoliko u subotu pobijedi odličnog Usyka.

Upravo je Joshuina pobjeda ono što bi nedavno umirovljenog Tysona Furyja mogla vratiti u ring, a to je sinoć izjavio i sam Joshua. Mnogi također smatraju da će u slučaju Usykove pobjede ‘Gypsy King‘ ostati umirovljen te da je upravo zbog toga mirovinu proglasio točno dva tjedna (rok koji mu je postavljen) prije velikog revanša.

‘‘Da, ja ga mogu vratiti iz mirovine, sto posto. Mislim da će se definitivno vratiti iz mirovine. Razumijete što govorim? Mislim da će se vratiti jer on nema što drugo raditi, uopće ne misli na svoj život nakon boksa. Ja mislim da mu je vrlo dosadno. Kupio si je psa, Ferarija, voli biti zauzet. Sad nema što drugo raditi osim šetati psa‘‘, rekao je Joshua.

Fury je u svojoj domovini nedvojbena najveća zvijezda nego što je ikad bio, a ne treba ni spominjati koliko bi materijalno profitirao od potencijalnog meča s Joshuom. Nedavno je i ‘na glas‘ razmišljao i o meču protiv Dereka Chisore kojeg je već dva puta pobijedio, no sasvim je sigurna stvar da bi ga fanovi najviše voljeli vidjeti protiv pobjednika između Furyja i Joshue.

Iako, mnogi špekuliraju da će se Fury vratiti u slučaju da pobijedi Joshua, no ukoliko ponovno pobijedi Usyk, dojam je da fanovi misle da ga više nećemo gledati.

Linker
20. travanj 2024 15:27