K1 i Boks

Anthony Joshua: ‘Želim vidjeti boksački meč Messija i Ronalda, a evo tko bi pobijedio!‘

Anthony Joshua

 JAY HIRANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jay Hirano/shutterstock Editorial/profimedia
Istaknuo je još jedan meč koji bi bio interesantan

Anthony Joshua volio bi vidjeti Lionela Messija i Cristiana Ronalda kako boksaju u boksačkom meču na Misfits priredbi - i iako je izjavio da će to biti tijesna borba natjecanje, podržao je portugalsku zvijezdu da izađe kao pobjednik. Britanski boksač teške kategorije trenutno uživa u slobodnom vremenu nakon što je prošlog mjeseca pobijedio Roberta Heleniusa nokautom u sedmoj rundi u londonskoj O2 Areni.

Veliki ljubitelj nogometa rekao je da bi volio vidjeti dvije ikone timskog sporta kako se bore jedan protiv drugoga kako bi nastavili svoje osobno rivalstvo u borilačkoj areni.

U intervjuu objavljenom na YouTubeu, Joshua je zamoljen da imenuje dvojicu koja nisu boksači za koje bi volio da se bore samo na temelju osobnosti, a odgovorio je s ‘Ronaldo protiv Messija‘, prevodeći jedno od najžešćih rivalstava u modernom nogometu na novo bojno polje.

Na pitanje tko pobjeđuje, Joshua je rekao Ronaldo, prije nego što je dodao:

"Volim Messija i Ronalda. Messi ipak ima tu viziju. Mogu ga zamisliti kako skače, ali da, bilo bi teško. Oboje su dobri jedno drugom."

Joshua je odbio imenovati nekog s kim bi se volio susresti u ringu u "crossover" borbi te je istaknuo da nije sukobljen ni s kim od poznatih ličnosti koja se ne bave plemenitim sportom. Kad mu je suočen s idejom da se suoči s portugalskom ikonom, Joshua je rekao: "Ne, poštujem Ronalda."

Pojavila se i pretpostavka o hipotetskoj borbi između druga dva nogometna rivala - Romelua Lukakua protiv Zlatana Ibrahimovića na što je Joshua rekao:

"Da, oni se ionako ne vole, zar ne? To bi također bila borba zločestih dečki, da budemo pošteni."

Lukaku se proslavio s milanskim Interom iz Serie A, te je ove sezone došao u Romu na posudbu iz Chelseaja, dok se Ibrahimović povukao iz nogometa na kraju prošle sezone nakon duge karijere koju je završio u AC Milanu.

Očekuje se da će se Joshua, dvostruki svjetski prvak, suočiti s Deontayem Wilderom u "mega-novčanoj borbi" u Saudijskoj Arabiji prije kraja 2023. godine.

Linker
24. travanj 2024 16:24