K1 i Boks

Badr Hari ipak uskoro ulazi u ring! Borit će se protiv estonskog nokautera za mjesto u Gloryjevom teškaškom turniru!

Badr Hari 

 Pro Shots Photo Agency/ddp USA/Profimedia
Glory je također shvatio koliko je pogrešno bilo na onaj način otkazati glavnu borbu večeri doslovno 10-ak minuta prije početka, iako Hari tu odluku nije donio u tom trenutku nego zasigurno puno ranije

Nedavno je Bard Hari trebao ponovno nastupiti u Gloryju, no dan prije se dogodio katastrofalan potres u Maroku u kojemu je poginulo jako puno ljudi. Badr je netom prije ‘‘main eventa‘‘ izašao u ring i rekao kako neće moći boriti se zbog svega što je njegov Maroko doživio, tako da mu je borba tada propala.

Svjestan je Hari da su se brojni fanovi razočarali i da su jako dugo čekali njegov novi nastup, tako da je odlučio iskupiti im se. Glory je upravo na svom Instagram profilu objavio kako će se Hari boriti već za nešto više od dva tjedna, točnije 7.10.

Badr će se tako boriti na Glory 89 priredbi koja se održava u Burgasu, u Bugarskoj. Što se protivnika tiče, radi se o 34-godišnjem Estoncu Ukuu Jurjendalu (19-8, 15 KO) koji je u Gloryju ukopno odradio četiri nastupa, a ostvario je dvije pobjede i dva poraza. Radi se o protivniku kojeg bi Badr jednostavno morao pobijediti, no vidjet ćemo hoće li uspjeti.

Ulog u ovom meču će biti mjesto u Gloryjevom Grand Prixu koji će se održati u dvanaestom mjesecu ove godine, tako da je Badr sigurno motiviran ponovno se vratiti na pobjedničke staze i konačno u Gloryju doći do prve pobjede.

Glory je također shvatio koliko je pogrešno bilo na onaj način otkazati glavnu borbu večeri doslovno 10-ak minuta prije početka, iako Hari tu odluku nije donio u tom trenutku nego zasigurno puno ranije. Napisali su kako će svi kupci karata za tu priredbu dobiti besplatan prijenos ove priredbe, čime će se donekle pokušati iskupiti za takav čin.

Linker
27. travanj 2024 07:31