K1 i Boks

Badr Hari ponovno je upisao poraz, Uku Jurjendal dokrajčio ga je u drugoj rundi

Badr Hari

 PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia
Ispraćen je ovacijama publike pri izlasku iz ringa

Trebao se Badr Hari boriti prije mjesec dana protiv Jamesa McSweeneyja u Parizu, ali odustao je prije same borbe zbog potresa u Maroku. Vratio se danas u Burgasu protiv Ukua Jurjendala, ali, nažalost po njega, opet je izgubio.

Nakon početnog ispitivanja snaga i par low kickova Hari se počeo razmahivati te je uputio nekoliko dobrih krošea u glavu Jurjendala. Nakon toga, vidjeli smo nekoliko kickova u tijelo s obje strane, ali osim toga, nije bilo previše akcije, sve zadnjih 20 sekundi runde kada je Estonac dvaput poslao Harija u nokdaun, ali legedarni Marokanac uspio je preživjeti. Prvi put je pao nakon desnog krošea iz kontre, a onda se odlučio upustiti u razmjenu te je završio na podu, ali ga je spasilo zvono.

Druga runda je krenula tako da je Jurjendal nakon deset sekundi opet poslao Harija na pod, no ustao se. Ipak, samo nekoliko sekundi kasnije, sudac je opet počeo brojati nakon što je Hari počeo šepati te ovog puta nije bilo spasa za njega.

Ispraćen je ovacijama publike pri izlasku iz ringa, a tko zna hoćemo li ga opet gledati. Reakcije fanova definitivno pokazuju koji bi odgovor na proteklo pitanje bio ispravan.

"Odi u mirovinu", "Vrijeme je", "Luzer", samo su neki od komentara.

Ovom pobjedom Jurjendal se kvalificirao na teškaški turnir osmorice, a usput i upisao vrijednu pobjedu u svoj rezime.

Linker
26. travanj 2024 12:59