K1 i Boks

Badr Hari razveselio fanove prvom objavom u 2020. godini

Badr Hari
 screenshot/Youtube
Badr Hari vrlo je zahvalno zatvorio 2019. te jednako tako optimistično ušao u 2020. godinu, razveselivši svoje mnogobrojne fanove najavom velikih stvari.

Iako je u revanšu protiv Rica Verhoevena poražen, Badr Hari oduševio je sve fanove kickboxinga. Prije svega time što je odradio borbu kakva od njega nije viđena godinama, zapravo možda i puno desetljeće. Još otkako je kao prvak It's Showtime promocije pobjeđivao Schilta, Ignashova i Sakija, a na posljednjem pravom japanskom K-1 do finala došao preko Samedova, Karaeva i Overeema, 35-godišnji Marokanac u ringu nije izgledao tako dobro. Upravo zbog toga, navijali za njega ili za Rica, svi fanovi su bili razočarani i tužni nakon ozljede koja se dogodila u trećoj rundi borbe.

Ipak, Hari je zadržao optimizam, velikim dijelom i zbog ogromna podrške koju je u danima nakon borbe dobio. Upravo u tom tonu je objavom na Instagramu završio 2019. godinu, fotografijom sa spomenutog Glory Collision II spektakla. Zahvalio se obitelji, prijateljima i timu, no jedan dio posebno je sve razveselio.

"Hvala Gloryju što sam dobio priliku pokazati kako sam i dalje najdominantniji borac svijeta. 2020. će biti godina u kojoj ću sam sebe gurati preko limita i stavljat ću pred sebe izazove da bih postigao veće i bolje stvari", napisao je Golden Boy, neupitno najpopularniji kickboksač svijeta.

Jednako pozitivna i optimistična mu je i prva objava u 2020. godini. Najavio je kakva će biti godina putem emoticona. Jedan je predstavljao zatvaranje usta (vjerujemo svim preostalim kritičarima), a druga je jednostavno bomba, što je znak kakve bi trebale biti njegove borbe u ovoj borbi. Za sada još uvijek nije poznato kad će se vratiti treninzima te kad se može očekivati njegova iduća borba. No, nakon ovakvih objava svi će biti nestrpljivi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

2020 will be like...

Objavu dijeli Badr Hari (@badrhariofficial)

Linker
09. travanj 2024 18:58