K1 i Boks

Bivši Hrgovićev protivnik zaprijetio Duboisu: ‘Prerano mu je da uđe u ring sa mnom, lako bih ga riješio‘

Daniel Dubois i Jarrell Miller

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
Britanski boksač demantirao je mnoge pobjedom nad Jarrellom Millerom na ‘Danu obračuna‘

Neki u boksačkim krugovima nazvali su prvu pobjedu Zhileija Zhanga nad Joeom Joyceom jednostavnom slučajnošću. Ali nakon što je pokazao dominantnu izvedbu u revanšu i još jednom ga zaledio, Zhang (26-1-1, 21 KO) je svima dokazao suprotno. Sada 40-godišnjak gleda što je iduće za njega, a sigurno je pratio i "Dan obračuna."

Proteklog vikenda, Saudijska Arabija je ugostila neke od najboljih teškaša na svijetu. Iako su Anthony Joshua i Deontay Wilder bili glavne zvijezde večeri u odvojenim borbama, Jarrell Miller i Daniel Dubois bila je borba s ponajvećim zanimanjem.

Miller je skočio na vagu s težinom od preko 150 kilograma i počeo se savijati prema publici. Nedugo nakon toga unio se Duboisu u lice i zamalo ga izgurao s pozornice. Teatralnost na vaganju, u kombinaciji s njegovim drskim bezobraznim govorom, učinila je taj meč neizostavnim za gledanje na televiziji.

Miller je, unatoč obećanju da će pobijediti, izgubio u 10. rundi. Odmah nakon toga, Dubois (20-2, 19 KO) počeo je prozivati ​​sva najbolja imena divizije. Međutim, na njegovom popisu nije bio bivši protivnik Filipa Hrgovića. U konačnici, 40-godišnji Kinez ne osjeća se povrijeđeno. S obzirom na Duboisove godine, Zhang vjeruje da bi ga se trebao kloniti, barem u ovom trenutku.

"Možda je prerano za njega da uđe u ring sa mnom. Vidim njegov potencijal. Možda jedna ili dvije borbe u nizu, ali trenutno je vjerojatno malo rano, lako bih ga riješio", tvrdi za BoxingScene.

Linker
27. travanj 2024 00:29