K1 i Boks

Bivši prvak opleo po Furyju: ‘Karma je k***a! Ovo bi mogao biti konačan kraj za njega‘

Tyson Fury

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Povukao je usporedbu s borbom protiv Francisa Ngannoua gdje ga je pogodio laktom

Boksački svijet ovih dana preplavljen je viješću da je otkazana borba Tysona Furyja i Oleksandra Usyka. Fury je bio na sparingu s Agronom Smakićijem i zadobio je posjekotinu iznad desnog oka.

To je odmah značilo da se okršaj za apsolutnog prvaka i ujedinjenje teškaških pojaseva s Usykom koji je bio na rasporedu 17. veljače mora promijeniti. Novi datum za toliko iščekivano natjecanje je 18. svibnja, ponovno u Saudijskoj Arabiji.

Ovo nije prva velika borba iz koje se Fury povukao jer je odustao i od revanša s Vladimirom Kličkom zbog teškog uganuća gležnja nedugo nakon što je Ukrajincu 2014. godine uzeo naslov svjetskog prvaka.

U gostovanju na ProBoxTV-u, bivši prvak Bradley povukao je usporedbe između incidenta i one iz njegove borbe s bivšim UFC prvakom Francisom Ngannouom u listopadu prošle godine.

"Karma je k***a! Bacio je lakat protiv Ngannoua, a sad je dobio lakat na sparingu (podsjetimo, ovo je Smakići demantirao i rekao da nije bio lakat). Ovo bi mogao biti pad ili kraj Tysona Furyja", tvrdi.

Linker
03. svibanj 2024 12:26