K1 i Boks

Bivši UFC-ov prvak vjeruje u Tysona: ‘Paul možda je favorit, ali kad ga ‘Iron Mike‘ pogodi, gotovo je‘

Mike Tyson i Jake Paul

 FAYEZ NURELDINE Afp
Kao što smo već naveli, meč je na rasporedu u drugoj polovici srpnja (20.7.)

Prije tjedan dana boksački svijet ostao je šokiran viješću da će Mike Tyson boksati protiv Jakea Paula. Meč će se održati 20. srpnja, a tada će legendarni "Iron Mike" imati 58 godina, a Paul 27.

Iako taj podatak djeluje zastrašujuće, postoje oni koji i dalje favoriziraju Tysona, a jedan od njih je i bivši prvak poluteške kategorije UFC-a, Chuck Liddell koji misli da se Paul ne može nositi s njegovom snagom.

"Paul možda i je favorit, ali kad ga Tyson pogodi, gotovo je. Tyson je i dalje jak, zna pogoditi, treba biti oprezan”, rekao je u razgovoru za TMZ.

Boksačka legenda Tyson vratio se prvi put nakon 15 godina kada se u studenom 2020. borio s Royem Jonesom Jr.-om u njihovom ekshibicijskom boksačkom meču. Od tada se nije natjecao. S druge strane, Paul je prije nešto manje od dva tjedna upisao nokaut u prvoj rundi protiv Ryana Bourlanda.

Kao što smo već naveli, meč je na rasporedu u drugoj polovici srpnja i održat će se na stadionu najvrjednije sportske momčadi na svijetu, Dallas Cowboysa (AT&T Stadium). Prijenos će biti dostupan na Netflixu.

Linker
27. travanj 2024 08:48