K1 i Boks

Boksačka superzvijezda iznenadila milijune fanove: ‘Ostvario mi se san, borim se s Pacquiaom!‘

Manny Pacquiao
 JOHN GURZINSKI Afp
Neporaženi Ryan Garcia preko Instagrama je odlučio javiti veliku, ali još uvijek neslužbenu vijest

Mlada boksačka superzvijezda Ryan Garcia (21-0) tvrdi da će se u svom idućem nastupu boriti protiv legendarnog Mannyja Pacquiaa (62-7-2)!

'KingRy' je još prošloga tjedna u gostovao u 'Jalen & Jacoby' emisiji kada je otkrio da njegov sljedeći protivnik možda ipak neće biti Gervonta Davis koji je prema informacijama brojnih boksačkih insajdera bio glavni favorit za tu ulogu.

"Imam ispred sebe potencijalno ogromnu, borbu čak veću od te. Možda ću ga privremeno ostaviti sa strane (Davisa, op.a.), ali se i dalje namjeravam boriti protiv njega. Ne bih se borio s njim samo ako mi se ukaže još veća prilika. No, o tome trenutno ne mogu reći ništa više", govorio je prošloga tjedna Garcia.

A onda je 22-godišnjak iz kalifornijskog Victorvillea u ranim nedjeljnim satima na Instagram postavio objavu iz koje se može zaključiti da je meč s Pacquiaom dogovoren. Iako, naglasimo, to još nije službeno potvrđeno...

"Ostvario se moj san. Čast mi je dijeliti ring s Mannyjem. Uvijek ću poštovati ono što si postigao u ringu, ali i izvan njega. Neka bolji pobijedi", napisao je Garcia uz neslužbeni poster, a njegovu objavu lajkalo je već milijun i pol fanova.

Garciju (21-0) smo posljednji put u akciji gledali početkom godine kada je tehničkim nokautom u sedmoj rundi zaustavio bivšeg olimpijskog pobjednika Lukea Campbell i tako u Teksasu osvojio privremenu WBC-ovu titulu u lakoj kategoriji.

S druge strane, 20-godina starijeg udarača s Filipina u akciji nismo gledali od 20. srpnja 2019. i borbe s Keithom Thurmanom u kojoj postao WBA prvak u velteru.

Kada, gdje i u kojoj kategoriji bi se mogao održati ovaj meč, u ovim trenucima nije poznato...

Linker
23. travanj 2024 13:07