K1 i Boks

Carl Froch zabrinut je za britanskog teškaša: ‘Čovjek je ušutio, nitko ne zna gdje je i što radi‘

Carl Froch

 SCREENSHOT
‘Ako netko zna gdje je i zašto se ne bori, neka javi‘

Carl Froch ponovno je raspravljao o nekim od najnovijih tema u boksu, a spomenuo je i apstinenciju Dilliana Whytea. Dotični se posljednji put borio u studenom 2022. godine, kada je većinskom odlukom sudaca pobijedio Jermainea Franklina.

Trebao se boriti s Anthonyjem Joshuom u kolovozu, ali samo nekoliko dana prije borbe, Whyte je pao na doping testu te je umjesto njega uskočio Robert Helenius kojega je "AJ" brutalno nokautirao.

Pola godine kasnije, Froch se zapitao zašto od tada nije bilo nikakvih vijesti o Whyteu, raspravljajući o tom problemu na svom YouTube kanalu Froch On Fighting.

"Ušutio je. Trebao se boriti protiv Anthonyja Joshue u revanšu, boksali su kao amateri i boksali kao profesionalci, ali Whyte je pao na doping testu i nestao je. Ušutio se, ništa se ne događa, nitko ne zna što radi... Ako netko zna gdje je Dillian Whyte, neka nam javi. Ako gledaš, javi se, popričat ćemo".

Whyte je zanijekao da je uzimao bilo kakvu tvar u izjavi objavljenoj nakon nalaza te je istaknuo da je bio "šokiran i utučen" izvješćem. Ipak, to mu nije ništa promijenilo te od tada nije imao meč. Vidjet ćemo hoće li ovaj istup Frocha nešto promijeniti.

Linker
02. svibanj 2024 02:14