K1 i Boks

‘Čekao sam vozača Ubera, ali on me odbio jer boksa s Jakeom Paulom‘: Pročitajte reakcije javnosti na sinoćnji meč Jakea Paula

Jake Paul (lijevo) vs. Ryan Bourland (desno)

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Jake Paul naišao je na velike kritike javnosti zbog odabira protivnika

Nekoć su mu protivnici bili kolege YouTuberi i bivši NBA košarkaš Nate Robinson. Mnogi su ga kritizirali zbog toga. Zatim su uslijedili mečevi protiv legendarnih MMA boraca, ali i dalje je bio kritiziran.

Vjerovao je Jake Paul kako bi se to moglo promijeniti kad krene boksati protiv profesionalnih boksača, ali njegova posljednja dva meča privukla su daleko manju pažnju od preostalih osam. Jake Paul krajem prošle godine nokautirao je boksača Andrea Augusta u prvoj rundi, a sinoć je na isti način porazio i Ryana Bourlanda.

Pomalo komično zvuči podatak da je jedan Nate Robinson dulje izdržao s Paulom u ringu, ali i Jake Paul je 2020. godine osjetno lošije boksao nego danas. Ipak, boksač poput Ryana Bourlanda iza kojeg je 20 profesionalnih nastupa (17-3-0) trebao je pokazati puno više od onog što je pokazao sinoć, a pokazao je gotovo pa ništa.

Od prve do posljednje sekunde Paul je dominirao, neprestano je plasirao udarce, dok se Bourland panično povlačio, zatvarao u blok i zapravo je čekao kraj tog meča. Dvije minute i 37 sekundi potrajala je borba i nameće se pitanje isplate li se Paulu ovakvi mečevi. Svi znaju da Jake puno ulaže u marketing i promoviranje svojih mečeva, ali MMA borci poput Natea Diaza, Andersona Silve ili Tyrona Woodleyja pružali su puno bolji otpor od boksača koji imaju zavidan ‘‘score‘‘, ali u ringu s Paulom djeluju kao boksački početnici.

Reakcije fanova, kao i ostatka borilačke javnosti dovoljno govore o Paulovom sinoćnjem protivniku i kompletnom nastupu. Mnogi su ismijali i Jakeov stil odijevanja koji je odabrao za ovu borbu.

‘‘Tko je ovaj tip s kojim se Jake Paul bori?‘‘, zapitao se B.J. Penn.

Derek Brunson:

‘‘Čekao sam svoju Uber vožnju. Vozač me odbio, a onda sam pogledao i vidio sam da se on bori protiv Jakea Paula.‘‘

Jared Gordon:

‘‘Je li ovo satira ili se stvarno događa? Zar je ovo nešto oko čega on pravi buku da popratimo?‘‘

MMA Roasted:

Dr. Krusher:

Garry Moffat:

Blaze Deshotel:

Super Fan:

Linker
26. travanj 2024 00:03