Ostalo

Michaelu Bispingu je dosta Jakea Paula: ‘On je nasilnik! Prebija samo ljude za koje sigurno zna da će ih prebiti‘

Michael Bisping i Jake Paul

 Screenshot (youtube, Michael Bisping), Sam Hodde/getty Images/profimedia
Vjerujemo da većina fanova na Paula ipak ne gleda kao na relevantnog boksača, a nazvati ga nasilnikom je možda malo previše

Iako je na papiru Ryan Bourland bio najiskusniji protivnik s kojim se Jake Paul do sada susreo, čim je zazvonilo zvono se vidjelo da se radi o još jednom mismeču. Jake je Bourlanda nokautirao već u prvoj rundi i tako došao do svoje devete profesionalne pobjede, a šeste nokautom.

Međutim, Michaelu Bispingu je dosta Jakea Paula. Nekadašnji UFC-ov prvak i današnji komentator je rekao kako Paul svojim mečevima iskazuje nepoštovanje prema boksu i prema fanovima, a rekao je i kako žali ljude koji su platili da to gledaju:

‘‘Bilo je očito da će Jake Paul pobijediti ovu borbu, a žalim vas idiote koji ste platili da to gledate. Znam da većina ipak nije. Nažalost, protivnik je bio kao pseće govno i nije uspio izdržati niti jednu rundu. Jake proziva Canela jer jako dobro zna da se ta borba neće dogoditi, on želi cirkus. Lik ne poštuje boks‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu, a zatim nastavio:

‘‘On ne poštuje ljude koji su se svojim radom morali probijati, ali ono što je najbitnije, on vara fanove. Ako je Ryan Bourland vaš sljedeći Uber vozač, dajte mu pet zvjezdica i dobru napojnicu. Prebijaš ljude za koje znaš da ih možeš prebiti, to se zove nasilnik.‘‘

Vjerujemo da većina fanova na Paula ipak ne gleda kao na relevantnog boksača, a nazvati ga nasilnikom je možda malo previše. Osim toga, nitko nikoga ne tjera da gleda Paulove mečeve, a barem danas ‘‘pravih‘‘ boksačkih mečeva ima koliko god želite. Recimo, u petak ćemo svjedočiti novoj velikoj priredbi u Rijadu, a to jedva čekamo!

Linker
24. travanj 2024 15:42