K1 i Boks

Član Kuće slavnih o meču Fury-Usyk: ‘Sve će biti gotovo u petoj rundi, zapamtite moje riječi‘

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Čvrsto je uvjeren da borba neće otići do polovice predviđenog trajanja

Tyson Fury protiv Oleksandra Usyka jedna je od najvećih borbi na početku 2024. godine, a Riddick Bowe misli da točno zna rundu u kojoj će završiti.

Ova borba se dugo čekala, ali sada se brzo približava sa 17. veljače u Rijadu za samo nekoliko tjedana. Toliko čekanje dovelo je do toga da se mnogi ljudi pitaju kakav će Fury biti u borbi s obzirom na to da je bio ispod razine u svojoj zadnjoj borbi protiv Francisa Ngannoua.

Njegov vlastiti otac misli da je došlo do nekog pada i da je ogromna priredba "Dan obračuna" prošlog tjedna također utjecala na njegov životopis s bivšim protivnicima, Ottom Wallinom i Deontayem Wilderom koje su lako pobijedili Anthony Joshua i Joseph Parker.

U međuvremenu, Ukrajinac Usyk nastavio je pokazivati ​​vrhunsku formu otkako je postao neprikosnoveni prvak u kruzer kategoriji uzastopnim pobjedama nad Joshuom, a potom i drugom obranom svoja tri pojasa naslova svjetskog prvaka u teškoj kategoriji protiv Daniela Duboisa. Govoreći za Fight Hype, Bowe ne misli da će borba doći do polovine predviđenog vremena.

"Mislim da će to biti sjajna borba, ali biram Furyja, dobit će ga u petoj rundi."

To bi bila dobra izvedba za Furyja da nokautira čovjeka koji još nije kapitulirao u teškoj kategoriji. Naravno, nije ni Fury, što vrlo jednostavno znači: Nečija nula mora otići!

Linker
26. travanj 2024 11:05