K1 i Boks

Cormier smatra da Jake Paul svakako gubi borbom protiv Mikea Tysona: ‘Ako ga pobijedi, fanovi će ga zamrziti‘

Jake Paul, Mike Tyson

 Al Bello/Getty Images/Profimedia, Stefan Hoyer/Action Press/Profimedia
‘Ako nokautira Mikea, možda je gotovo, brate.‘

YouTuber koji je prešao u profesionalni boksački svijet, Jake Paul, susreće se s legendarnim boksačem Mikeom Tysonom 20. srpnja na stadionu AT&T u Arlingtonu, Texasu. Događaj će biti uživo prenošen pretplatnicima Netflixa. Tyson je jedan od najvećih šampiona ikad, član Kuće slavnih i jedan od najistaknutijih sportaša u povijesti. No, bivši prvak, Cormier smatra da bi se fanovi Paula mogli okrenuti protiv njega ukoliko uspije nadvladati znatno starijeg Tysona, koji će imati 58 godina kada stupi u ring s Paulom.

„Mike Tyson će imati tamo skoro 60 godina! Brate, on je 15 godina stariji od mene, skoro", rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

“Možeš li jednostavno pobijediti Mikea Tysona? On je u „lose-lose“ situaciji.

“Ne znam je li o ovome razmišljao onoliko koliko je vjerojatno trebao. Ako samo odeš tamo i prebiješ Mikea Tysona, svi će biti jako ljuti na tebe. Ako nokautira Mikea, ako samo prođe kroz Mikea Tysona, možda je gotovo, brate.”

Kako znamo, Paul je već pobijedio neke od legenda borilačkih vještina, no uvijek mu predbacujemo isto, jednostavno su daleko van svojeg „primea“ te neka od imena koja je savladao su: Tyron Woodley, Nate Diaz, Anderson Silva i Ben Askren.

Može li nas 58-to godišnji ‘Iron‘ Mike iznenaditi ili ne saznat ćemo u srpnju, no poteže se uvijek isto pitanje sa protivnicima Paula, je li meč prodan i pobjednik predodređen. Nadamo se da Tyson dolazi dokazati kako s njim i dalje nema šale te kako godine nisu faktor protiv Jakea Paula.

Linker
27. travanj 2024 07:57