K1 i Boks

‘Zašto bi se Paul borio protiv Tysona? Boli me briga koliko godina ima, on ga još uvijek može raz***ati‘

Mike Tyson

 LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/ddp Usa/profimedia
Rogan je još istaknuo i znanstvene pristupe i opremu koju danas koriste vrhunski sportaši

Dobro poznati dugogodišnji UFC komentator, Joe Rogan u svom je podcastu u travnju prošle godine ugostio WWE legendu, Rica Flaira. Jedan isječak iz tog podcasta je sada posebno zanimljiv jer su se dotaknuli jedne trenutno vrlo aktualne i vruće teme – boksačkog meča Jakea Paula i Mikea Tysona.

Tada, prije godinu dana Flair je spomenuo da Paulu ne bi bilo dobro da se okuša protiv Tysona. S time se Rogan u potpunosti složio i snažno je reagirao izjavom:

"Ne, pa zašto bi se borio protiv Tysona? Boli me briga koliko godina ima, on te još uvijek može raz****ti!".

Komentator najveće svjetske MMA promocije je još istaknuo i znanstvene pristupe i opremu koju danas koriste vrhunski sportaši kao što je, na primjer, elektrostimulacijski oporavak mišića. Ističe da današnja znanost može značajno utjecati na to da se što manje osjeti velika razlika u godinama.

"Taj tip te može ozlijediti!", rekao je uz grimasu na licu dok su gledali isječke Tysonovog treninga s fokuserima u Kings MMA dvorani u Kaliforniji. Nedvojbeno je da je Rogan uvjeren kako boksačka legenda ima prednost nad mladim Paulom, a je li u pravu, jedva čekamo vidjeti 20. srpnja.

Linker
27. travanj 2024 07:40