K1 i Boks

‘Čuo sam loše stvari iz Furyjevog kampa, možda je situacija s Opetaiom istinita. Čini se da ga je vrijeme sustiglo‘

Tyson Fury

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Ističe se da je ova situacija mogući uzrok zašto je Fury tih na društvenim mrežama

Tyson Fury trenutno prolazi kroz teške pripreme za najveći meč u svojoj dosadašnjoj karijeri. "Kralj Cigana" će 17. veljače boksati na spektaklu u Saudijskoj Arabiji, a na suprotnoj strani ringa naći će se Oleksandr Usyk.

U trening kampu bio je i Jai Opetaia, no nedavno su se pojavile glasine da je Australac uzdrmao Britanca i napustio kamp nakon samo pet rundi sparinga. Boksač i njegov tim opovrgnuli su tu tvrdnju, no postoje oni koji i dalje misle da je sve što se govori istina, a čak imaju i neke dokaze da nije baš sve bajno. Jedan od njih je i Johnny Nelson, bivši prvak kruzer kategorije, koji je za talkSPORT izjavio da je i on čuo razne priče:

"Čuo sam neke stvari koje se događaju unutar dvorane, najviše o tome da ga razvaljuju. Tako da je ova cijela situacija s Opetaiom možda istinita. Čini se da je Furyja sustiglo vrijeme".

Ipak, kada je upitan o tome tko će pobijediti, izabrao je Furyja:

"Logika mi govori da veći borac pobjeđuje manjeg. Sve je jasno", kazao je.

Što se uistinu dogodilo znaju samo oni koji su tamo bili i prisutni, a o tome kakva je Furyjeva forma najbolje ćemo moći raspravljati upravo 17. veljače kada zapravo i uđe u ring s neporaženim Ukrajincem.

Linker
27. travanj 2024 12:13