K1 i Boks

(VIDEO) Pravo remek-djelo; Pogledajte fantastičan ‘trailer‘ snimljen za meč između Usyka i Furyja

Oleksandr Usyk (lijevo) i Tyson Fury (desno)

 Screenshot (youtube, Usyk17)
Uskoro nas čeka obračun za apsolutnog prvaka svijeta u teškoj kategoriji i vrijeme je za službeni ‘‘trailer‘‘

Sjećate se nedavno održanog ‘‘Day of Reckoning‘‘ boksačkog spektakla u Saudijskoj Arabiji. Teško ste ga mogli zaboraviti, jer održao se prije nešto više od mjesec dana. Naš Filip Hrgović porazio je Marka De Morija na toj priredbi, a spektakl je predvodio Anthony Joshua sjajnom pobjedom nad Ottom Wallinom.

No, sjećate li se ‘‘trailera‘‘ uoči tog eventa? Saudijci su tada oduševili složivši najavu u kojoj su boksači bili u ulogama zombija. Tvorci ‘‘trailera‘‘ jako su se potrudili i pokazali su veliku kreativnost, a sada su oduševili i ‘‘trailerom‘‘ za nadolazeći meč između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Meč za apsolutnog prvaka teške kategorije održat će se 17. veljače (drugi mjesec) u Saudijskoj Arabiji i stoga je došlo vrijeme za službeni ‘‘trailer‘‘.

Od ‘‘western‘‘ okruženja pa sve do scena koje odaju počast filmovima ‘‘Gladijator‘‘ i ‘‘Pirati s Kariba‘‘, scene su koje su oduševile fanove, a mnogi su komentirali kako se radi o ‘‘jednom od najboljih ‘trailera‘ ikad snimljenih‘‘, naravno, kad su u pitanju veliki boksački mečevi.

Manju ulogu u najavnom videu dobio je i Furyjev otac, John Fury, a ‘‘trailer‘‘ je prvi objavio Turki Alalshikh, čelni čovjek saudijske organizacije zadužene za organizaciju svih ovih velikih boksačkih evenata.

Nadamo se da neće sve ostati na odličnom ‘‘traileru‘‘, nego da će nam Fury i Usyk priuštiti meč kakav od njih i očekujemo. Prvi puta u povijesti dobit ćemo prvaka teške kategorije koji će u svom vlasništvu istovremeno imati sve četiri najveće svjetske titule.

Također, Fury i Usyk ulaze u ovaj meč kao neporaženi boksači. Nečija nula bit će izgubljena nakon ovog meča, a za nešto više od dva tjedna saznat ćemo tko ostaje bez statusa neporaženog boksača. Inače, borba, odnosno sami event nosit će ime ‘‘Ring of Fire‘‘.

Dok još neko vrijeme čekamo, pozabavite se ovim odličnim ‘‘trailerom‘‘ koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
03. svibanj 2024 09:45