K1 i Boks

Daniel Dubois uputio nove prijeteće poruke Joshui: ‘Natjerat ću ga da odustane i slomit ću ga. Vjerujem da to mogu učiniti‘

Daniel Dubois 

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Je li Dubois uistinu napravio toliki zaokret da može ugroziti protivnika kao što je Joshua, saznat ćemo ove subote

Rijetki su oni koji misle da će subotnji teškaški okršaj, odnosno meč između Anthonyja Joshue i Daniela Duboisa, otići do sudačke odluke. Okršaj je to dvojice velikih udarača koji itekako posjeduju snagu da jedan drugome nanesu veliku štetu, a osim toga, u igri je i IBF-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Da je ovdje riječ o Duboisu od prije nekoliko mečeva, vjerojatno bi većina bila sigurna u prognozi pobjede Joshue nokautom. No, Dubois je uistinu protiv Hrgovića i Millera pokazao veliki mentalni napredak, tako da je meč sigurno puno više neizvjestan nego da to nije slučaj. Dubois je jučer imao nove prijeteće poruke za Joshuu:

‘‘Natjerat ću ga na odustane, slomit ću ga. To je moj ‘mindset‘ kada ulazim u ovaj meč. Želim ga natjerati da odustane, slomiti ga. Vjerujem da to mogu‘‘, rekao je jučer Dubois u razgovoru za Sky Sports.

‘‘Trenutno sam u velikom zaokretu u svojoj karijeri. Prošao sam kroz puno uspona i padova, a sada sam u zaokretu. Uživam u trenutku, puštam sve priče da završe, puštam da svi izjave što imaju. Trenutno sam na odličnom mjestu i spreman sam za borbu. Ja sam ‘underdog‘ i volim igrati tu ulogu, učinit ću da svi zapamte ovu večer‘‘, dodao je.

Je li Dubois uistinu napravio toliki zaokret da može ugroziti protivnika kao što je Joshua, saznat ćemo ove subote. U posljednja dva meča izgledao je kao da više nema problem s primanjem udaraca, no ruku na srce, nije se baš borio s udaračima kao što je Joshua.

Linker
18. rujan 2024 09:37