K1 i Boks

Deontay Wilder ipak neće u mirovinu! ‘Ovo nije kraj, ja sam i dalje pun sreće, zadovoljstva i osmijeha!‘

Deontay Wilder

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Iako Wilder ima 38 godina i odaje dojam kao da su najbolji dani odavno iza njega, uvijek je zanimljivo gledati ga u ringu

Mnogi su favorizirali Deontayja Wildera prije subotnjeg meča protiv Josepha Parkera, no ipak se pokazalo kako su u krivu. Wilder je imao jako loš nastup te je Parker boksao vrlo opušteno, neutralizirao je njegovu desnicu i time mu oduzeo i njegovo najjače oružje. Na kraju je Parker i slavio odlukom sudaca, no svi su odmah znali tko će biti pobjednik.

Ovim porazom si je Wilder upropastio borbu protiv Anhthonyja Joshue o kojoj je bilo govora gotovo cijelu ovu godinu, a Eddie Hearn je tako i rekao. Nakon poraza se Wilder ponovno oglasio putem svog Instagram profila, a potvrdio je i kako mu ovo ipak nije bila posljednja borba.

‘‘Ne znam što se u subotu dogodilo, da vam budem iskren. Moj tajming je bio loš. Nisam bacao udarce, nisam pustio ruke kako sam trebao. Ponekad ste jednostavno takvi, ali… Živimo da vidimo sljedeći meč. Živimo da vidimo sljedeći trenutak. To je sve što je bitno‘‘, započeo je Wilder pa nastavio:

‘‘Ja sam i dalje pun sreće i zadovoljstva, i dalje sam pun osmijeha. Ispričavam se ako sam nekoga razočarao. Međutim, vratit ćemo se. To je glavna stvar oko toga. Zahvaljujem se za ljubav i podršku koju sam dobio u Rijadu od fanova diljem svijeta. Ovo nije kraj. Vratit ću se. Ljubav, mir i Božji blagoslov.‘‘

Iako Wilder ima 38 godina i odaje dojam kao da su najbolji dani odavno iza njega, uvijek je zanimljivo gledati ga u ringu. Već neko vrijeme govori kako je pronašao ‘‘unutarnji mir‘‘ što mnogi tumače kao manjak volje za borbom i nokautima, no ipak se nadamo da ćemo još ponekad vidjeti ono što ga najviše i krasi.

Linker
30. travanj 2024 23:14