K1 i Boks

Derek Chisora stao u obranu Furyja: ‘On pije na irski način. Nema smisla popiti dva piva, on pije dok ne zavši na sve četiri‘

Derek Chisora 

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Veliki revanš zakazan je za sam kraj godine, odnosno, za 21. prosinac. Mnogo je onih koji predviđaju pobjedu Usyka i u drugom meču, no Fury tu nikako nije za otpisati

Prošloga tjedna se društvenim mrežama počeo širiti video iz jednog noćnog kluba, a glavni akter je bio Tyson Fury. Naravno, radi se o videu u kojemu ga prvo pijanog iznose iz noćnog kluba, nakon čega je puzao po pločniku ispred istog kluba. Video je podijelio fanove, no većina se ipak slaže da to nije prikladno za jednog takvog sportaša.

Neki dan je prvo Sauerland stao u obranu Furyja, a jučer je istu stvar učinio i njegov stari znanac, Derek Chisora. Chosiru su pitali da prokomentira situaciju u kojoj se Fury našao, no on je rekao da se Furyja treba pustiti na miru:

‘‘Što je pogrešno oko toga? U tome nema ništa loše, pustite čovjeka da živi život, brate. Pustite ga da ide van i da pije. On pije na irski način. Razumijete? Nema svrhe izaći, popiti dva piva i ići kući. Kada pijete na irski način, pijete sve dok ne dođete na sve četiri, tek onda idete u auto i idete kući‘‘, rekao je Chisora za Seconds Out.

Dotaknuo se i nadolazećeg revanša s Usykom:

‘‘Oleksandr će biti bolji i u drugoj borbi, vidjet ćete‘‘, kratko je odgovorio na pitanje.

Veliki revanš zakazan je za sam kraj godine, odnosno, za 21. prosinac. Mnogo je onih koji predviđaju pobjedu Usyka i u drugom meču, no Fury tu nikako nije za otpisati. Prvi meč je bio dosta kompetitivan, a nema razloga da i drugi to ne bude. Naravno, Fury se prvo mora vratiti u dvoranu i početi trenirati, a nadamo se da je prošlotjedna neslavna epizoda bila i posljednja.

Linker
26. lipanj 2024 06:55