K1 i Boks

Dillian Whyte odgovorio na prozivke Joea Joycea: ‘Borit ću se sa svakim, nikada nisam odbio nijednu borbu‘

Joe Joyce i Dillian Whyte

 Nick Potts/pa Images/profimedia, Ian Hodgson/Pa Images/Profimedia
Joe Joyce je prozvao više boksača, dok jedan od njih mu je ekspresno odgovorio: “Tko god želi, dobit će.”

Joe Joyce (16-2, 15 KO) i Dillian Whyte (30-3, 20 KO) su u fazi vraćanja svojih karijera na pravi put. Obojica su se uspješno vratili od poraza, Dillian Whyte je ovaj vikend porazio Christiana Hammera dok je Joyce prošli tjedan porazio Kasha Alija. Moramo priznati da su im protivnici bili nekoliko klasa ispod njihovih razina, no nakon poraza je bitno osjetiti “okus” pobjede pa se mnogi odlučuju za protivnike niže klase.

U razgovoru za BoxingScene nakon svog meča Whyte se osvrnuo na svoju budućnost. “Ne znam što je sljedeće, samo se želim boriti. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne znam i ne zanima me gdje će sljedeća borba biti, ići ću onamo gdje budem pozvan. Ponestaje mi vremena, moram misliti na godine.”

Na pitanje novinara o Joyceu žustro je dodao: “Tko god želi, dobit će. Borit ću se sa svakim. Ako ima smisla, ne zanima me tko je. Neću čekati nikoga, ali nikada nisam ja prvi odbio nijednu borbu.” Tom prilikom je također rekao da ima privatnih i obiteljskih obaveza: “Moram ići vidjeti svoju djecu i pse. Moram se pobrinuti o nečemu kući. Ako dobijem tri tjedna do mjesec slobodno, zadovoljan sam.”

Britanska javnost je zainteresirana za potencijalnu borbu između Dilliana Whytea i Joea Joycea. Ako dođe do te borbe, jedan od njih će se vratiti onamo gdje su prije bili, a jedan će se naći u još većem ponoru nego prije.

Linker
27. travanj 2024 05:46