K1 i Boks

Došlo je do promjene vezane uz “bare knuckle” mega meč između Lobova i Malignaggija

Došlo je do promjene vezane za već ranije dogovoren i potvrđen “bare knuckle” meč između bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Paulieja Malignaggija i bivšeg UFC-ovca Artema Lobova. I dalje će dvojac međusobno odmjeriti snage što je najbitnija informacija za Bare Knuckle FC fanove, ali je promijenjena lokacija čitave priredbe. Datum, 22. lipanj je ostao isti…

Umjesto u New Hampshireu, priredba bi se trebala održati u gradu Tampa na Floridi, u četvrtak su objavile službene stranice BKFC-a. Za sada se ne zna o kojoj se dvorani radi.

Ovo će biti ujedno i prva “bare knuckle” priredba na Floridi nakon što su debitirati u Wyomingu, a zatim održali čak tri priredbe u državi Mississippi i jednu u meksičkom Cancunu.

Za Maliganggija, bivšeg IBF i WBA svjetskog prvaka, ovo će biti prvi nastup u BKFC-u nakon što je 2017. najavio odlazak u boksačku mirovinu sa “scoreom” od 36-8. Ipak, slavu je “pokupio” kao McGregorov sparing partner za meč protiv Floyda Mayweathera. On i irska mega zvijezda su u trenu od partnera postali neprijatelji, a meč protiv McGregorovog sparing partnera je samo epilog tog medijski eksponiranog neprijateljstva.

Lobov je nedavno debitirao u Bare Knuckle FC-u pobjedom protiv još jednog bivšeg UFC-ovca Jasona Knighta. U siječnju je dobio otkaz u elitnoj promociji nakon što je u sedam nastupa sakupio tek dvije pobjede.

Linker
25. studeni 2022 15:17