K1 i Boks

Dubois izašao iz bolnice pa poslao poruku Joyceu, fanovima i svima koji ga kritiziraju

Daniel Dubois
 Instagram
"Pokušao sam se boriti unatoč ozljedi, ali na kraju više nisam mogao..."

Danielu Duboisu (15-1) nije lako ovih dana. 23-godišnji britanski teškaš ne samo da je prošlog vikenda doživio prvi poraz u karijeri već se našao i na udaru kritičara koji tvrde da je "jednostavno odustao" od daljnje borbe s Joeom Joyceom (12-0).

Pored svega toga, 'Dynamite' je od posljedica Joyceovih udaraca završio i u bolnici.

Nedugo nakon što je kao veliki favorit u očima kladionica izgubio od svog sunarodnjaka, mladić iz Greenwicha morao je na pregled oka. Duboisov promotor Frank Warren otkrio je još ranije da ima frakturu jagodične kosti, ali i da mu je onaj Joyceov presudni udarac u 10. rundi zahvatio živac.

"Hvala svima na porukama podrške. Joe Joyce je zaradio moje poštovanje, boksao je dobro i pošteno stigao do pobjede. Mislim da sam pobjeđivao toj borbi. Pokušao sam se boriti unatoč ozljedi, ali na kraju više nisam mogao. Izašao sam iz bolnice i sad je na meni da se oporavim. Vratit ću se kako bih svima koji sumnjaju u mene pokazao da su u krivu, ali i kako bih svojim fanovima dokazao kako su u pravu", napisao je Dubois na Instagramu uz fotografiju s proglašenja pobjednika.

Linker
26. travanj 2024 15:21