K1 i Boks

Eddie Hearn bez milosti za Ngannoua: ‘Dobio bi ga voditelj ove emisije, prvak južne regije također, a Fury će se posprdati!‘

Francis Ngannou

 AMY KAPLAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Amy Kaplan/zuma Press/profimedia
‘Bravo za Tysona, zaradit će brdo novaca za ovu sprdnju‘

Kada bismo proveli "vox populi", većina bi bila, kako bi rekao Hambi, "mrtvo uvjerena" da Francis Ngannou nema nikakve šanse protiv Tysona Furyja. S tim se, po ovim izjavama, slaže i Eddie Hearn, štoviše, ide toliko daleko da misli da Kamerunac ne bi mogao biti uspješan na lokalnim natjecanjima.

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Ngannou trebao bi se 28. listopada boriti protiv WBC prvaka u teškoj kategoriji Tysona Furyja, a kada ga je bivši napadač Engleske i Aston Ville Darren Bent na talkSPORT-u upitao o posljedicama ako Ngannou pobijedi Furyja, on je odgovorio: "Darren, uz dužno poštovanje, mislim da imaš više šanse."

Hearn je nastavio tvrdeći da će prvak južne regije u teškoj kategoriji Johnny Fisher nokautirati Ngannoua u jednoj rundi i tako da Fury ne bi trebao imati problema.

"Ngannou je čudovište, On je bio UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, ako te vidi na ulici ili u kavezu, igra je gotova.

“Ako ga gledate na ‘benchu‘, ne želim biti omalovažavajući, ali rekao sam to neki dan, ne postoji apsolutno nikakav način na svijetu da bi Francis Ngannou mogao osvojiti naslov južnog područja. Johnny Fisher je naš tip, prvak južnog područja i trebala bi mu jedna runda da ga riješi. Dakle, Tyson će igrati s njim, radit će s njim što želi i ako pogledate upečatljive sposobnosti na podlogama, on čak ne može ozlijediti Tysona Furyja u ovoj borbi."

Ipak, istaknuo je neke pozitivne stvari u ovom okršaju.

“Ali, to je veliki spektakl, imate bivšeg UFC svjetskog prvaka i svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Bravo za Tysona Furyja, on će dobiti puno novaca i boriti se protiv tipa koji nikada prije nije boksao."

Linker
11. svibanj 2024 23:52