K1 i Boks

Eddie Hearn: ‘Fury konstantno traži taj mismeč protiv Charra, zašto se ne bori protiv Joycea‘

Eddie Hearn

 MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Joyce je sada WBO-ov obavezni izazivač za Usyka

Vjerojatno vam je poznata sapunica koju je proteklih nekoliko dana kreirao Tyson Fury, a naravno radi se o ultimatumu kojeg je nametnuo Joshui da potpiše ugovor, na što Hearn i sam Joshua naravno nisu pristali.

Okrenuo se tada Fury drugim teškašima, a tom prilikom spomenuo je kako ga Hrgović nije impresionirao posljednjim nastupom protiv Zhanga, ali Joe Joyce jest. Bez obzira na to, Fury je izrazio želju za borbom sa Mahmoudom Charrom (33-4, 19 KO), a mnogi smatraju da taj meč Furyju ne treba.

Takvog je mišljenja i Eddie Hearn, a osim toga se i zapitao zašto se ne želi boriti protiv Joycea ukoliko već od meča s Joshuom vjerojatno neće biti ništa:

‘‘Maloprije sam otvorio Instagram i vidio da je prozvao Charra ponovno. Proziva ga kao da je on uistinu kredibilan teškaš, govori mu kako je on taj i kako ima m**a. Pa taj tip uopće nije rangiran, to je užasan mismeč i ako se već ne želi boriti protiv Joshue, zašto se onda ne bori protiv Joea Joycea? On je spreman i još imaju zajedničke promotore‘‘, rekao je Hearn za BoxingScene.

Joyce je inače prošlog vikenda pobijedio Josepha Parkera te na taj način po WBO obavezni izazivač za Usyka. Iako je vrlo neizvjesno što će se događati kada je u pitanju ‘Gypsy King‘, vrlo vjerojatno nećemo tako skoro gledati ono što fanovi najviše žele – unifikacijski meč protiv Usyka.

Linker
28. veljača 2024 09:41