K1 i Boks

Eddie Hearn imenovao Filipa Hrgovića kao potencijalnog protivnika za Joshuu u dvanaestom mjesecu!

Eddie Hearn i Filip Hrgović

 Nick Potts/Pa Images/Profimedia, Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Bilo bi odlično za našeg najboljeg teškaša da se ovo ostvari, no pitanje je koliko Joshua želi uzimati rizika prije eventualnog velikog meča s Wilderom

Svima je jasno da karijera Anthonyja Joshue nije tamo gdje on i njegov tim žele da jest, a u trenutno posljednja dva nastupa imao je protivnike s kojima fanovi nisu bili oduševljeni. Jermaine Franklin i Robert Helenius nisu boksači protiv kojih želimo gledati bivšeg prvaka, ali očito su mu potrebni za vraćanje samopouzdanja.

Kako za sada stvari stoje, Joshua bi se trebao boriti u dvanaestom mjesecu ove godine, a bivši prvak želi ostati aktivan do potencijalne borbe između njega i Wildera. Eddie Hearn je sinoć imenovao nekoliko potencijalnih protivnika za dvanaesti mjesec, a među njima je i naš Filip Hrgović:

‘‘Mahmoud Charr nije izgledan. On je WBA ‘Regular‘ prvak i sada si traži protivnika, a to vrlo vjerojatno neće biti Joshua. No, u isto vrijeme, ako ćemo se boriti protiv nekoga u dvanaestom mjesecu, neću reći da je Charr mogućnost, no Kabayel bi mogao biti. Mogao bi to biti i Hrgović ili Wallin, ali vidjet ćemo što će na kraju biti‘‘, rekao je Hearn za SecondsOut.

‘‘To neće biti Deontay Wilder, to neće biti Andy Ruiz, i vjerojatno to neće biti Zhang. Još uvijek nismo sigurni. Anthony se želi boriti u dvanaestom mjesecu, u svojoj glavi želi tri borbe u ovoj godini. Imamo 23.12. na oku, vidjet ćemo što će biti‘‘, dodao je.

Bilo bi odlično za našeg najboljeg teškaša da se ovo ostvari, no pitanje je koliko Joshua želi uzimati rizika prije eventualnog velikog meča s Wilderom. Protivnik poput Hrgovića mu je sposoban stvoriti velike probleme, a onda bi ostao bez meča protiv Wildera.

Linker
27. travanj 2024 14:28