K1 i Boks

Eddie Hearn otkrio tri potencijalna protivnika za Joshuu: ‘Nema imena koje bi Anthony odbio‘

Joshua i Hearn

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sigurno mora dobiti barem jedno veliko ime prije nego počne razmišljati o novom napadu na Usyka

Bivši prvak Anthony Joshua u trenutno posljednjem nastupu je doživio još jedan težak poraz. Po drugi puta ga je nadboksao odlični Oleksandr Usyk te je obranio titule koje mu je ranije uzeo, tako da je za sad sigurno da Joshua mora doći do nekih velikih pobjeda ukoliko želi ponovno napasti Usyka koji drži WBO, IBF, IBO i WBA titule prvaka u teškoj kategoriji.

Joshuu je prošlog mjeseca prozivao i Tyson Fury te mu je davao u nekoliko navrata ultimatum da potpiše ugovor do kraja tog dana, inače ništa od borbe. Hearn i Joshua na to nisu pristali te je Fury pronašao novog protivnika i to Dereka Chisoru, a Joshua još uvijek nije počeo sa pregovorima za sljedeći meč. No, bez obzira na to njegov promotor Eddie Hearn kaže da će se Anthony boriti protiv ‘‘bilo koga‘‘.

‘‘Mislim, Deontay Wilder je jedno od imena koja sam mu večeras spomenuo. Ne kažem da će prihvatiti, ali ne mogu reći da postoji ime koje Anthony ne bi prihvatio. On je meni govorio o Andyju Ruizu, rekao mi je da se želi boriti ponovno protiv njega. Rekao sam mu da od**be, pa on je užasan‘‘, rekao je Hearn.

‘‘On je rekao i Jalolova, a ja sam rekao da bi mogli njega. Zašto? Pa on ima oko 4-0 omjer (11-0 je njegov omjer zapravo, op.a.). On (Joshua) se želi se boriti protiv bilo koga! Ne bi to bila lagana borba, ali sigurno lakša od Wildera ili Dilliana Whytea‘‘, zaključio je Hearn.

Koga će Joshua i tim izabrati, saznat ćemo u periodu koji slijedi, iako bi vjerojatno od ova tri imena većina fanova htjela gledati borbu njega i Wildera.

Linker
18. travanj 2024 19:09