K1 i Boks

Eddie Hearn poručuje da zaboravimo na meč Usyka i Furyja: ‘Potpuni početnik ga je upravo pobijedio!‘

Tyson Fury 

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Hearn je još rekao da želi da Anthony Joshua završi Furyjevu karijeru, te da mu je za to potrebno šest rundi

Francis Ngannou bi se uskoro trebao naći na službenoj rang ljestvici WBC-a, točnije, unutar top 10 ukoliko je vjerovati čelnom čovjeku organizacije. To znači da bi smo Francisa mogli uskoro gledati protiv nekog od velikih imena teškaškog boksa, no o tome će se sigurno detaljnije govoriti.

Nije tajna da su mnogi razočarani Tysonom Furyjem i slabim nastupom protiv Ngannoua, a jedan od njih je i Eddie Hearn. Hearn je nakon meča dobrano isprozivao Furyja, a smatra kako ga je ‘‘početnik Ngannou‘‘ pobijedio:

‘‘Imate tipa koji do sada nikada nije boksao, a imate i tipa koji izgleda kao da nikada nije boksao. Potpuni početnik je pobijedio Tysona Furyja. Ngannou je pobijedio u tom meču. Upravo je pobijedio teškaškog prvaka svijeta, ludo je koliko i zvuči. Ponovno sam pogledao nokdaun, nije izgledao kao težak udarac. Možda mu je otpornost na udarce nestala‘‘, rekao je Hearn za DAZN.

‘‘Zaboravite meč između Furyja i Usyka, pa Ngannou ga je upravo pobijedio. Morate im ili dati revanš ili pustiti Anthonyja Joshuu da završi Furyjevu karijeru. Šest rundi je sve što nam treba. No, ako Fury mora ići na Usyka, mi ćemo ići na Ngannoua. Tu će nam trebati šest rundi. Već sam poslao neke poruke, potražnja za ovom borbom bi bila ogromna‘‘, dodao je.

Ukoliko se Ngannou uistinu nađe na službenoj rang ljestvici WBC-a, meč protiv Joshue uopće ne zvuči nerealno. Fury i Usyk će se vjerojatno ipak boriti, a mi se nadamo da će Hearn uspjeti i održati svoju riječ oko ove borbe.

Linker
16. travanj 2024 05:27