K1 i Boks

Eddie Hearn pozitivan na COVID-19, priredba s Čalićem i Babićem za sada nije ugrožena

Eddie Hearn
 screenshot/Youtube
Vlasnik Matchroom Boxinga, Eddie Hearn, pozitivan je na COVID-19

Samo tri dana prije iduće priredbe njegove boksačke promocije, koju predvodi meč između Joshue Buatsija i Marka Čalića, Eddie Hearn obolio je od COVID-19 te je prisiljen napustiti Matchroomovo imanje, gdje se svi sudionici priredbe trenutno nalaze.

"Razočaran sam što sam upravo saznao kako sam pozitivan na COVID-19 i odmah moram napustiti imanje. Srećom, svi ostali testovi bili su negativni. Odlazim kući na odmor", napisao je Hearn na Twitteru.

Trenutno nije poznato gdje se vlasnik Matchrooma zarazio, no glavna vijest je ta da nedjeljna priredba nije ugrožena, budući da nitko od Hearnovih bliižih suradnika ili boksača nije bio pozitivan. Oni se svi nalaze u kontroliranim uvjetima u Fight Campu na Matchroomovom imanju, gdje su prošle njihove priredbe održavane. Ipak, zbog zahlađenje to više nije moguće pa će se ovaj program održati u Marshall Areni u Milton Keynesu.

Marko Čalić spomenutu priredbu predvodi mečem protiv velikog britanskog poluteškaškog potencijala, Joshue Buatsija, a na programu je i meč Alena Babića protiv Nialla Kennedyja.

Linker
05. svibanj 2024 18:42