K1 i Boks

Eddie Hearn: ‘Wilder je jako opasan, ali Joshua će ga nadboksati i potencijalno nokautirati‘

Hearn i Joshua

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao i da su ludi svi koji misle da bi Anthony u tom meču bio autsajder

Puno se posljednjih dana govori o tome kako bi Deontay Wilder mogao biti idući Joshuin protivnik. Bez obzira što se Eddie Hearn zalaže za opciju da se Joshua iduće bori s Dillianom Whyteom ili nekim sličnim boksačem, izgleda da se tu ne pita isključivo njega jer je Wilder izašao s istom idejom.

Ukoliko se već Joshua neće boriti s nekim drugim kao zagrijavanje za Wildera, Hearn i dalje vjeruje u njega. Također ne želi negirati njegove najjače adute, no svejedno vjeruje kako je Joshua bolji boksač sveukupno:

‘‘Joshua se do sada borio sa svima koji su to tražili. I sad kao izbjegava borbu protiv Deontayja Wildera. Ako mislite da bi Anthony u tom meču bio autsajder, oprostite, ali onda ste stvarno ludi‘‘, rekao je Hearn za ESBR Boxing.

‘‘Deontay Wilder je jako opasan. No, Anthony će ga samo tako nadboksati. Ali ako ga uhvati – kao i bilo koga drugoga u diviziji – može ga završiti. Ali ako on prvi dodirne Wilderovu bradu, hladno će ga noakutirati. To bi bila jedna od najvećih borbi u boksu trenutno. Želite li gledati najuzbudljivije borbe? One itekako dolaze s određenim rizikom. Tako da, bacimo kockice i stavimo Anthonyja Joshuu u tu masivnu borbu‘‘, dodao je.

Prije dva tjedna je Hearn govorio kako ne želi da se Joshua sada odmah bori protiv Wildera, nego da želi da za sada uzme Dilliana Whytea nekad na ljeto. Također je rekao da se oko toga mora sastati s nekim drugim ljudima zaslužnima za vođenje Joshuine karijere, a izgleda da je s te strane Hearn nadglasan.

Linker
11. travanj 2024 19:47