K1 i Boks

Eddie Hearn žestoko popljuvao Wildera nakon sinoćnjeg lošeg nastupa: ‘Nikada nije pobijedio elitnog teškaša‘

Deontay Wilder 

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Ni sam Wilder nije imao odgovor na pitanje je li ovo bio njegov posljednji nastup, a nije ni isključio tu mogućnost

Svi su se već složili kako je Deontay Wilder sinoć odradio jedan od najlošijih nastupa u svojoj karijeri. Pogubljen, bez konkretnog plana i bez želje za borbom ušao je u meč protiv Josepha Parkera koji ga je na kraju rutinski svladao odlukom sudaca. Prijetio mu je Parker cijelo vrijeme, čak ga i uzdrmao, a najveće zasluge mu ipak idu za neutraliziranje Wilderove udaračke snage.

Ovim porazom si je Wilder iz ruku izbio meč protiv Anthonyja Joshue, a i sam Eddie Hearn je rekao da je tako možda i bolje jer Joshua cilja na Hrgovića i napad na svjetsku titulu. Međutim, to nije sve što je Hearn imao reći za Wildera nakon sinoćnjeg meča.

‘‘Joseph je večeras učinio sve što treba učiniti. Govorio sam još u najavama ovog meča da mu ne dajem velike šanse. Wilder nema pojma. Izgubio je 120-108, izgubio je svaku rundu, a onda je nakon meča stao ispred suca, dizao ruke i govorio kako je pobijedio meč. Nije u pravu‘‘, rekao je Hearn za TNT Sports.

‘‘Deontay Wilder nije budućnost. Ako mu je netko trebao pokvariti planove, drago mi je da je to bio Joseph Parker i njegov trener Andy Lee. Što je ovdje iznenađenje? Ne znam. Rekao sam ovo i prije, ali Deontay Wilder nikada nije pobijedio elitnog teškaša. Joshua je nekoliko levela iznad njega‘‘, pojasnio je svoj stav.

Ni sam Wilder nije imao odgovor na pitanje je li ovo bio njegov posljednji nastup, a nije ni isključio tu mogućnost. Dojam je kao da više nema nikakvu želju za borbom i pobjedama, a sinoć je to i dokazao lošim pristupom protiv Josepha Parkera.

Linker
27. travanj 2024 08:40