K1 i Boks

Evo kada i gdje možete pratiti večerašnji spektakl iz Londona te nove nastupe Filipa Hrgovića i Anthonyja Joshue!

Filip Hrgović

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Hrgović večeras ide prema svojoj 16. profesionalnoj pobjedi, a gdje možete pronaći besplatan prijenos, pogledajte u članku

Sati nas dijele do početka boksačkog spektakla godine u Londonu, a zvijezda večeri će biti, naravno, Anthony Joshua. Bivši prvak večeras će se naći pred novim, po mnogima nedostojnim, izazovom u Robertu Heleniusu. Kako god, Joshua je velika zvijezda i sigurno će napuniti dvoranu večeras.

No, ono što je nama najzanimljivije jest novi nastup najboljeg hrvatskog teškaša, Filipa Hrgovića. Njega večeras također čeka jedan jako važan meč, odnosno Demsey McKean. Australski teškaš pokušat će preko Filipa probiti se do onih najvećih, tako da mu je ovo prilika života te će sigurno biti silno motiviran.

Hrgoviću će ovo biti prvi nastup ove kalendarske godine, a od prošlog mu je prošlo točno godinu dana. Svladao je u osmom mjesecu prošle godine opasnog Zhileija Zhanga, no nakon toga nije nastupio te je i on sigurno gladan borbe, a to ćemo vidjeti večeras.

Osim Hrgovića i Zhanga, gledat ćemo i novi nastup Dereka Chisore koji će se boriti protiv Geralda Washingtona. Mnogi su mislili da će se ‘‘Del Boy‘‘ umiroviti nakon treće borbe i poraza od Tysona Furyja, no izgleda da si nije mogao dopustiti da propusti večerašnji londonski spektakl te ćemo ga ponovno gledati u ringu.

Što se samog prijenosa tiče, gledatelji iz Hrvatske će se moći uključiti u izravan prijenos od 21.35 na RTL-u, dok na njihovim službenim stranicama stoji da će se već od 20 sati priredba moći pratiti na PLAY platformi. Za ostale, opcija je uvijek DAZN, a vjerujemo da ćete svi dosta lako pronaći prijenos ove velike priredbe. Ukoliko ste iz nekog razloga spriječeni gledati ovaj boksački spektakl, tekstualni prijenos uživo moći ćete pratiti na našem portalu.

Linker
20. travanj 2024 06:41