K1 i Boks

Filip Hrgović poručio Joshui: ‘Njegov mentalitet slabi, iako mu se vještine poboljšavaju. Pobijedit ću ga!‘

Filip Hrgović

 Screenshot (youtube, Secondsout)
Nadamo se da će se Filipove prognoze i riječi ostvariti, a i mi mu želimo da u subotu pobijedi bez problema i da konačno dobije priliku koju je odavno zaslužio

Našeg najboljeg teškaša, Filipa Hrgovića, ove subote očekuje novi meč i drugi nastup ove godine. Protivnik će mu biti Mark De Mori, te iako to nije protivnik kakvog smo svi priželjkivali, dobra stvar će biti činjenica da je Filip aktivan i da se sprema za nešto veće.

U jučerašnjem intervjuu za SecondsOut, Filip je govorio o Anthonyju Joshui. Joshua se u subotu bori protiv Otta Wallina, borca kojeg se često uparivalo s Hrgovićem, a Filip je rekao kako Joshua mentalno više nije taj i kako će njega pobijediti sljedeće:

‘‘Da, puno velikih borbi će biti, odlična priredba. Ne mogu vjerovati što su uspjeli staviti na jedan ‘card‘. Toliko je velikih imena, fenomenalno je. Sretan sam što mogu biti dio ovoga i želim pružiti dobru borbu u subotu‘‘, započeo je Filip.

Novinar ga je pitao osjeća li pritisak zbog potencijalnog napada na titulu u slučaju pobjede, na što je Filip odgovorio:

‘‘Da, s Božjom pomoći ću pobijediti u subotu i dobiti svoju priliku za titulu sljedeće godine. To je ono za što radim cijeli život i želim postati svjetski prvak.‘‘

Nakon toga, pitao ga je za Joshuu, odnosno za Joshuinu izjavu da bi se radije borio za titulu nego s Wilderom, a novinar ga je pitao znači li to onda borba protiv njega. Filip mu je odgovorio:

‘‘Nadam se, čovječe. Nadam se da će se poslije toga boriti sa mnom. To je moj cilj. Ali ako on nije sljedeći, ne zanima me, tko god bude sljedeći, ja samo želim dobiti svoj napad na titulu i postati svjetski prvak. Ali bio bih sretan ako Anthony prihvati meč.‘‘

Pitao ga je i ako Joshua bude sljedeći, na koji način će ga pobijediti, na što je Filip spremo rekao:

‘‘Pobijedit ću ga, ne znam kako, odlukom ili nokautom. No, siguran sam da ću ga pobijediti. Njegove vještine su sve bolje, no njegov um slabi. Njegov mentalitet slabi. Njegove spodobnosti, tehnika i brzina su odlične. Odličan je borac, jedan od najboljih sigurno.‘‘

Nadamo se da će se Filipove prognoze i riječi ostvariti, a i mi mu želimo da u subotu pobijedi bez problema i da konačno dobije priliku koju je odavno zaslužio.

Linker
10. svibanj 2024 22:27