K1 i Boks

Filip Hrgović predvidio borbu Joshua-Wallin: ‘Mogu vidjeti svaki scenarij, ali on je favorit!‘

Filip Hrgović

 SCREENSHOT/YOUTUBE/PRO BOXING FANS
Tu će borbu pratiti s posebnim interesom zbog poretka na IBF ljestvici

Ostala su još tri dana do velike boksačke priredbe u Rijadu. Mnoge teškaške zvijezde nastupit će "Day of Reckoning" događaju, a među njima je i naš Filip Hrgović.

"El Animal" lovi svoju 17. pobjedu u karijeri te se planira dodatno etablirati kao onaj koji će napasti IBF-ovu titulu, a prva prepreka na tom putu bit će mu Australac Mark De Mori. Jedan od mečeva koji će Hrgović također pratiti s velikom pozornošću jest onaj između Anthonyja Joshue i Otta Wallina.

Naime, pobjednik tog dvoboja postat će drugorangirani na IBF-ovoj ljestvici te će on biti protivnik Hrgoviću u slučaju da titula bude upražnjena nakon prvog dvoboja Tysona Furyja i Oleksandra Usyka. Britanska zvijezda veliki je favorit po kladionicama u ovom meču, ali kada je Hrgović upitan što misli o tom meču, dao je nešto drugačiji odgovor.

"Ništa me ne bi iznenadilo. Uvjeren sam da Wallin može iznenaditi Joshuu. Borbe će biti dosta bliske i apsolutno se bilo što može dogoditi. Ako Wallin iznenadi, uopće se neću čuditi", izjavio je u intervjuu za Pro Boxing Fans.

Mi također jedva čekamo vidjeti kako će se rasplesti cijela situacija, ali jedna stvar nam je najbitnija - pobjeda Hrgovića.

Linker
27. travanj 2024 05:44