K1 i Boks

Filip Hrgović prihvatio prozivku starog rivala, trebao bi nastupiti kad i Joshua: ‘Bacimo se na posao!‘

Filip Hrgović

 DAMIR KRAJAC Cropix
Već smo pisali da je najbolji hrvatski boksač na meti čovjeka koji je nedavno šokirao svijet

Filip Hrgović čeka na novi izazov. Jasno je da se, barem u ovom trenutku, neće boriti s Anthonyjem Joshuom, tako da se mora okrenuti nekim drugim opcijama, a čini se da si je i našao protivnika.

Pisali smo nedavno o tome da je David Higgins, jedan od poznatijih boksačkih promotora, izjavio je upravo "El Animal" jedan od željenih opcija za njegovog pulena, Josepha Parkera koji, prema tim navodima, želi velik meč. Nije trebalo dugo vremena da dođe i odgovor od najboljeg hrvatskog boksača koji kaže da je spreman:

"Hej, što ima? Čujem da se Parker želi boriti sa mnom na priredbi Joshua-Ngannou i drago mi je to čuti. Pristajem na to, idemo Joe, idemo se boriti! Bacimo se na posao! Vidimo se uskoro", poručio je teškaš iz Sesveta na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Hrgović je 2010. godine porazio Parkera u polufinalu Svjetskog juniorskog prvenstva (amaterski boks), a naknadno je došao i do zlatne medalje. Ovo bi bio revanš u koji oba borca ulaze nakon pobjeda; Hrgović protiv Marka De Morija, a Parker protiv Deontaya Wildera s "Dana obračuna" krajem prošle godine.

Linker
12. svibanj 2024 05:23