Ostalo

Čelni čovjek PFL-a o Ngannouovoj budućnosti u organizaciji: ‘Nakon što prođe meč s Joshuom, borit će se ovdje‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Još se uvijek ne zna tko bi mogao biti Francisov protivnik u debiju za PFL, a nedavno su i govorili kako mu još uvijek nemaju što za ponuditi

Neki je dan Francis Ngannou ostao poprilično suzdržan kada su ga pitali hoće li se u 2024. godini boriti u MMA-u, odnosno u PFL-u. Interes za MMA-om mu je, izgleda, opao, no to nije ni čudno s obzirom da se sada bori samo s najvećim imenima teškaškog boksa. Možda ni s financijske strane nema previše smisla.

Anthony Joshua bit će njegov sljedeći protivnik, a vidjet ćemo što slijedi nakon toga. Peter Murray, čelni čovjek PFL-a, rekao je kako će se Ngannou u organizaciji boriti u ovoj godini, i to nakon što odradi svoj drugi meč u profesionalnom boksu.

‘‘Da, sada ima veliku borbu na krilima onoga što je napravio protiv Tysona Furyja. Mi smo jako ponosni i sretni zbog Francisa, ali u kavez će se vratiti kasnije ove godine nakon što prođe meč s Joshuom. Organizirat ćemo mu borbu, Francis će se boriti u oba sporta. Ne samo da će se boriti, u 2025. postaje jedan od glavnih ljudi za PFL Africa‘‘, rekao je Murray u intervjuu s Johnom Morganom.

‘‘Ta liga će biti naša prva regionalna liga, PFL Africa, u kojoj će se natjecati sportaši iz raznih dijelova zemlje. Francis je jako uzbuđen oko toga, jer sportaši neće morati napustiti kontinent da bi se natjecali kao profesionalci‘‘, dodao je.

Još se uvijek ne zna tko bi mogao biti Francisov protivnik u debiju za PFL, a nedavno su i govorili kako mu još uvijek nemaju što za ponuditi. Kako god, PFL ima solidnih teškaških imena koje bi se dalo upariti s Francisom.

Linker
02. svibanj 2024 06:22