K1 i Boks

(FOTO) Badr Hari objavio fotografiju iz bolnice, liječnički tim potvrdio o kakvoj se ozljedi radi

 Screenshot
Badr Hari javio se iz bolnice s fotografijom uz koju je potvrdio kakvu je točno ozljedu zadobio u prošlog vikenda održanoj borbi s Ricom Verhoevenom.

I drugi susret Harija i Verhoevena pripao je aktualnom Gloryjevom teškaškom prvaku, ali baš kao i 2016. godine prekid meča stigao je nakon ozljede marokanske borilačke zvijezde.

Iako je Hari dvaput rušio svog sportskog rivala i bio blizu velike pobjede, njegovi navijači s nevjericom u pogledu svjedočili su kobnom trenutku u trećoj rundi. Pokušao je tada Badr jednim kružnim udarcem iznenaditi Rica, prvak je to blokirao, a Hari pao pa nedugo nakon toga s bolnim izrazom na licu pokušao ustati na noge. Tog trenutka meč je bio gotov, Rico je upisao pobjedu, ali ni približno onakvu kakvoj se nadao.

Ideja od trećem susretu nastala je odmah te večeri u Arnhemu, no puno će toga ovisiti o Harijevom oporavku...

Jedan od najvećih boraca u povijesti kickboxinga javio se jučer iz bolnice. Uz fotografiju s liječničkim osobljem, Hari je potvrdio kako je ozlijedio ligament gležnja, ali i usput najavio povratak.

"Veliko hvala odličnom liječničkom timu Međunarodnog medicinskog centra Acibadem. Potvrdili su da sam zadobio ozljedu ligamenta gležnja. Nakon par tjedana odmora i rigoroznog procesa rehabilitacije vratit ću se kako bih ostvario sve naše ciljeve", napisao je Badr uz fotografiju koju prenosimo u nastavku članka.

Linker
06. svibanj 2024 06:29